20 Aralık 2008

Samuele Dalla Bona Beşiktaş'a?

Beşiktaş devre arasında transfer yapar mı? Orta sahaya bir yabancı alırlar mı? Mustafa Denizli, Samuele Dalla Bona'yı tanıyor mu? İtalyan medyasına göre evet. Chelsea'de Abramovich öncesinde oynardı. Parayı buldular, onu da kapının önüne koydular. Napoli, Serie B'deyken banko oynayan Dalla Bona, bu sezon maçları seyrediyor. Devre arasında takımdan ayrılacak. Kısmet...

17 yorum:

Köfteci dedi ki...

Ugur 5 tane Dalla Bona eder, bosveriniz.

quanch dedi ki...

Dalla Bona nasıl Beşiktaş'a ya saçma çünkü ilk önce Seriçi alacak enayi gerekiyor:D

quanch dedi ki...

Seriç'i kim alacak ilk önce ?

erdij dedi ki...

Tanımıyorum ama Napoli'de oynayamıyorsa aman allah korusun gelmesin bize.

MARADONADONI dedi ki...

Guinti'den sonra başka bir italyanın beşiktaş'ta başarılı olacağına inanmıyorum zaten başarılı olanları almaya gücü yok beşiktaşın böyle kıyıda kenarda kalmışları alabilecek kadar parası var.

pilot santrafor dedi ki...

Transferin olma ihtimali üzerine yorum yapalım.

8 yabancı var zaten. Seric'i gönderirler. Kalan yabancıların hepsi de oynayabilecek, sürekli oynamak isteyecek adamlar. İlk 11 oyuncusu 8 tane yabancıyı kadroda tutmazlar, tutmamalılar. O yüzden 1 veya 2 tanesini daha elden çıkarmak gerek. Mustafa Denizli; Zapo, Sivok, Tello, Holosko'dan (her ne kadar bazen şans vermese de) vazgeçmez. %75 Cisse de gider. %15 Bobo, %10 Delgado.

Muhtemelen sadece Cisse gider. Zapo, Sivok, Tello, Delgado, Dalla Bona ve Bobo-Holosko dönüşümlü; & yabancı ile devam ederiz.

quanch dedi ki...

Seriç yeterlidir umarım

Dabenti dedi ki...

"Dalla Bona, Seriç yanında Pele gibi kalır."

ismi açıklanmayan eski bir BJK görevlisi.

MARADONADONI dedi ki...

@erdij

" ... Napoli'de oynayamıyorsa ... "

Napoli'yi biraz araştırmanı öneririm fazla küçümsemişsin. Onların simgesi Napoli'deki palmiyeler değil, şehirdeki ulaşım aracı Vespalar hiç değil. Onların simgesi Maradona. Bir inanış olmuş takımdan bahsediyoruz alt liglerdeyken bile ortalama 50bin seyirciye oynayan bir takımdan bahsediyoruz.

ssim dedi ki...

@futbolpazarı,

napoli'de ki futbol kültürüyle, onların futbol geçmişiyle arkadaşın söylediğinin ne ilgisi var ?

MARADONADONI dedi ki...

@grace

Futbol kültürünün yanında, güncel bilgileri takip etmesini tavsiye etmişim arkadaşa.Napoli şu an Milanla aynı puanda 4.sıradalar. İtalya liginden CL'ye 4takım giderken bizden 2takım bazen 1takım gidiyor. lig katsayımız 1,5. Katsayısı 2 olan bir ligin 4.sırasındaki takımından bahsediyoruz. Benim belirtmek istediğim konu Napoli'yi küçümsüyor olmasıydı.

dr feelgood dedi ki...

ilk kötü oynadığı maçta "dallama" lakabını alır.

Her Yol Roma dedi ki...

sam dalla bona; 4 alex, 8 lincoln, 12 umut bulut eder. bu durumda seric kaç yaşındadır?

by mimar sinan engin

sinan dedi ki...

Milan'da da tutunamamisti. Doria'dan biliyorum kendisini. Giunti tarzi bi' adamdir, iyi olabilir. En azindan Matmazel Cisse'den iyidir ama.

father vic dedi ki...

gereksiz bi transfer olur..onun yerine afrikadan bi futbolcu alınması daha iyi olur ya da fransa liginden herhangi bi orta saha..lyon bu taktikle 2 adamdan 60 milyon€ kaldırdı.

jeankier dedi ki...

seriç' in 300k€' ya oynadığı düşünür, yarım sezonu zaten bittiği hesaplanırsa zaten 300+150=450k€ ödenir ve serbest bırakılır. ya da ödenmez, topçu dava açar, kazanır, faizi ile 1000k€ ödenebilir. dalla bona' nın u21 italy' si var, gözden kaçırmamak lazım derim.

Adsız dedi ki...

dalla bona milan'da da oynamamı$ mıydı?

hatırlıyorum da cm serisinin(eidos ve sigames ayrılmadan önceki) son oyunlarından birinde en iyi genç oyunculardan biriydi.. transfer edip dururdum ben.. piyasası dü$en tüm cm/fm yıldızları türkiye ile anılıyor, anlamadım bu i$i ben arkada$...