20 Aralık 2008

Riquelme ve La Doce

Futbolcu ve taraftar grubunun liderleri arasındaki mesafeyi en aza indiren galiba Di Canio ve Totti'dir İtalya'da. Raul da Ultra Sur ile yakın ilişkide. Arjantin'de taraftar grupları Avrupa'dakilere göre çok daha sorunlu. La Doce (12) de Boca'nın bela grubu. Takımın ağası Riquelme de bu grubun liderleriyle sık sık görüşüyor. Kankası da Rafael di Zio. Onu hakkında bilgi de blog arşivinde.

7 yorum:

MARADONADONI dedi ki...

la doce'liler her maçta tavuk kestikleri ve hayvan sevmedikleri bilinir. Karşılığında los borrachos del tablon ise kanarya kesiyor tabi

wjker1982 dedi ki...

Bulent Abi;

Sana biraz mantikli biraz sacma bir soru,zaman bulursan cevap ver lutfen.

Besiktas in 10 numara sorunu asikar,yil sonunda Delgado yu Lazio v.b. bir takima 10m euro ya satip Riquelme yi 7-10 m euro ya transfer etme sansimiz sence var mi?

Riquelme Villareal de cok sorunlar cikardi ama oynattigi bir cl yarifinali var.Sen hep Arjantin de ne kadar sevildigini anlatip duruyorsun,sence boyle bir transfer i kabul eder mi yoksa boyle transferler sadece fotomac kapagindami olur.

daha ote bir soru,oldu ki Turkiyeye geldi,sence Hagi gibi mi olur yoksa Ortega,Ricardinho gibimi?

Adsız dedi ki...

Sorunun saçmalığından öte Delgado ya 10 m euro ya satmanı saçma buldum.Elinde avrupaya bu fiyata satabileceğin bir on numaran varsa yenisini niye ararsın.Ben kendi yorumumu söylim Bjk nin on numara sorunu yok yönetim sorunu var.Bjk yıllardır tutarsızlıkların takımı oldu bir on numara ile takım olunmaz.

Temur dedi ki...

Türkiye'de Tribün ile bu kadar iç içe hatırladığım Sergen vardır. Alen'ler ile Batak atardı kahveye gidip.

@wjker1982

Soruyu Bülent Abi'ye sormuşsun ama ben de bir cevap vereyim. Riquelme'nin Boca'yı bırakıp Türkiye'ye gelmesi ne kadar hayal ise Delgado'yu 3-3,5 Milyon Euro'dan fazlasına satmakta o kadar hayaldir bana göre.

wjker1982 dedi ki...

Ben de vermem Delgado ya 10m ancak Italyan gazetelerine gore boyle bir fiyat vardi sezon basinda ben onlarin yalancisiyim.

BT dedi ki...

Delgado, Beşiktaş performansıyla bugün 2 milyon euro ancak eder Avrupa piyasasında. Daha fazlası değil.
Riquelme sadece ülkesinde mutlu olan bir adam. Gelmek istiyorum Avrupa dese,İtalya'da sıraya girerler. Buralara yolu düşmez.

canoğlan dedi ki...

genç fenerli semih genç fenerli :)