16 Aralık 2008

Mirko Vucinic

Maçın 69. dakikası. Cagliari, Roma deplasmanında Jeda'nın golüyle 2-1 öne geçiyor. 77'de Perrotta 2-2 yapıyor. Son dakika Mirko Vucinic atıyor ve Roma 3-2 kazanıyor. Vucinic'in bu gole nasıl seviniyor?
Video: Mirko Vucinic

25 yorum:

aşkın dedi ki...

''Hala slip giyior amele''
Ferdi Zevktengeberdi

''Formayı çıkardı sarı, şortu da çıkarttığı için kırmızı kart''
Hormon Toroğlu

''Rezalet, böyle birşey olabilir mi Haşmet?''
Sean Connery'nin benzeri

''Vucinic'in şortunu çıkarmasının anlattığı iştahı anlamak lazım, bir futbolcunun gol atmaya isteğinin dışavurumu''
Mehmet Çelikkol

tahir durten dedi ki...

formayi cikarttigi icin sari, sort icin bi sari daha yok mu?

Fuzzy Logic dedi ki...

Nedir bu italyadaki futbolcularin ciplanma meraki anlamiyorum. Her macda birileri don ile kaliyo meydanda. Bu arada hem formasini hem sortunu cikarmasi nedeynile 1+1 sari kartdan kirmizi olabilir mi? :)

jackietreehorn dedi ki...

Taraftarlar tarafindan yuhlanmis son birkac macta. Vucinic de "haklilardi, hatta kardesim bile bana yuh cekmis olabilir, golu attim ve sevincimi disa vurdum" demis.

Alper Öcal dedi ki...

İtalyadaki gay futbolcu itiraflarına karşı bir isyan mı yoksa...

Quad & AbSurDMaN dedi ki...

Ben boğaz kesme hareketine takıldım daha çok, acaba ne anlatmak istedi. Bir de linkteki spiker de pek acayipmiş :D

alengir dedi ki...

Forma tamam da şort kalsın,anamız var bacımız var:)

Böyle kilotla kalanlardan bir Buffon'u hatırlarım son hafta İnter, Lazio deplasmanın da yenilip(Ronaldo'nun klübede hüngür hüngür ağladığı maç)şampiyon Juventus olunca ,sevinçten her bi şeyini taraftara fırlatan.Bir de bizim Lazetic'i,Samsunspor'u deplasman da yenip şampiyon olduğumuz da.

Quad & AbSurDMaN dedi ki...

Demin youtube'da izledim de Lecce'deyken de boyun kesme hareketi yapıyormuş. Ben bu gollük sandımdı :)

MARADONADONI dedi ki...

ilk Maldini'ninkini görmüştüm. Yanlış anlaşılmasın TV'de. Milan şampiyon olmuş formasını attıktan sonra şortunu da atmıştı tribünlere. Çocuktuk tabi o zamanlar ne anlarız

gorcanabi dedi ki...

Çoğunluk matematiksel düşünmüş de, adamın girdiği coşku komasını görmek, hissetmek güzeldi. Hakem de buna hürmetten kırmızı vermemiştir herhalde.

Çetin Cem dedi ki...

haha neymiş bu be :) halit çapın'ın deyimiyle "mal beyanı" mı artık, neyse :)

hakemin sarısı kadar konuşup gülmesi de vurucu. ama bizim memleketteki mühendisvari hakemlik anlayışında onun da anlaşılması zor :)

arnawut dedi ki...

Vucinic diğer topçulara gönderme yapmış. Bi forma çıkarıp sarı göreceğinize bari ikisinide çıkarın bi anlamı olsun manasında,ehehehe

alperensaylar dedi ki...

o değil de spiker de aynı şeyi yapmış gibi:)

SAFÆ dedi ki...

Flying Dutchman daki en kötü 10 gol sevincine 3.sıradan girer..

Sinan Çakmak dedi ki...

koşarken şort çıkarabilmek de ayrı bir yetenek.. :)

Unknown dedi ki...

gol sevinci yaşamak ve seyircilerin bacıları boyutunu bilemeyeceğim ama karşı takıma saygısızlık bence. pascal nouma'nın meşhur hareketinden çok mu farklı bilemedim.

Centrocampista dedi ki...

Sarı kartı hazır görecem, hakkını vereyim demiş. Sevdik kendisini. Kendini tutup şortu çıkarmasaydı, bizim Hakan Şükür'ün forma üstüne forma hikayesine dönerdi heralde. Neyse helal olsun hacı.

Arkhe dedi ki...

Vucinic harika da takımın sevinmesi de çok etkileyici.

nikolatesla dedi ki...

sanki arı dürtmüş gibi olmuş lan çok acaip

mre dedi ki...

Bu tür spontan ve coşkulu gol sevinçlerini çok seviyorum. Adam maçtan önce gol atarsam böyle yaparım diye düşünmemiştir heralde. O anki sevinç, coşku belki de öfke bir arada patlamış bebelli. Bu tarz sevinçlere sarı kart uygulamasına da karşıyım zaten. Neymiş rakibe saygısızlıkmış, tahrikmiş. Sende golü yeme de tahrik olma... Kısacası güzel olmuş.

what makes you think i'm not a superhero dedi ki...

İtalya'da haftanın "bi donu" da Vucinec'e ait demek :)

t.nvl dedi ki...

...esas soru şu ?
hangimiz bir kaç çocuğun arasına girip topu alıp onlara bir kaç hareketle çalıp atmadık bacak arası yapmadık topu alıp sektirmedik ( gol atınca tamam donumuza kadar soyunmadık ama üstümüzü çıkartıp sallamadık ) şimdi o çocuklara saygısızlık mı yaptık psikolojilerini mi bozduk maçtan sonra anaları babaları gelip bize iki yumruk mu salladılar çocuğumun psikolojini ruh sağlığını bozdun diye anlayamadım gitti
farkı ne olayların çıkan bir şort dışında ve olayın stadın ortasında olması dışında bu kadar ciddiye almayın şu sporu ozaman kesinlikle daha çok başarı ve zevk getirecek size ....

serdark dedi ki...

onu bunu bilmem de...ayaginda civili kramponlar varken, gol sonrasi sevinc kosusunda sort cikarmak "montla sic" a yakin bir zorluktadir..inanmiyosan evde dene takilir duser rezil olursun :D walla adama helal olsun!

felix mourinho dedi ki...

vucinic kadar o spikerde hani sevinç kadar dikkat çekici. şampiyonluk golü olsa demek ki çıplak bir vucinic görecektik..

Şairler Parkı dedi ki...

Şortun altından bi şort daha çıkacak sandım:) Golden sonra böyle içten, delice sevinen bir topçu olsun Beşiktaş'ta, direk taparız.Böyle içten sevinen adamları özledik.