22 Aralık 2008

Milano'da B-Day

Sahadaki Beckham'a diyecek laf yok ama dışında adam, anahtarlık ucunda sallanan maskot gibi. Önceleri yarım sezon olarak lanse edilen sözleşme 2 ay 10 günlük çıktı. Beckham 9 Mart tarihine kadar Milan forması giyecek. Milan gibi statükocu bir kulübün, böyle saçma sapan bir transfere alet olması garip tabii. Beckham, Milan'dan aylık 100 bin euro alacak. Bir İtalyan gazetecinin dediği gibi: Forma numarası 32 yerine keşke 50 olsaydı. Bu maaş dışında 2.5 aylık sürede Beckham üzeriden elde edilen kazanç iki taraf arasında eşit olarak paylaşılacak. Milano derbisi dahil oynayabileceği 12 maç var önünde. Bu işin Adidas'ın bir numarası olduğunu tekrarlamaya gerek var mı?
Milano gibi havalı bir şehirde bile Beckham'ın gelişi olay oldu. Los Angeles Galaxy'den benzer bir transferi de Donovan yaptı. 16 Mart'a kadar Bayern Münih forması giyecek ve ülkesine dönecek. Yazın Club Med'de bile biz daha uzun süre çalışırdık...

6 yorum:

teritori dedi ki...

Hayatımda hiç bu kadar aşağılık bir transfer olayı görmemiştim. İnsan/kulüp para için şerefini iki paralık etmemeli.

felix mourinho dedi ki...

ne kadar alakasız bir transferdir. çözemedim. milan taktiği ile de uyumlu değildir kendisi. sadece pes'te ya da fifa'da işe yarar bu hamle. tek kazanan adidas. tek beklentim de mourinho'dan bir gider gelmesi kendisine..

kutay dedi ki...

forma numarası 50 olsun espirısını anlayamadım, niye böyle bir şey denmiş?

salihcan sezer dedi ki...

bazı durumlarda, 'less is more' kuralını uygulamak daha doğrudur. kanımca milan için de böyle bir şey söz konusu. kaka, ronaldinho, seedorf, sheva, pirlo gibi yıldızların bulunduğu ve bunların bir kısmının da yedek oturduğu bir takıma gidiyor beckham kardeş. zamanında realin düştüğü durum da ortada. severim kendisini ama takım kimyası diye de birşey var. hem milan 'tribünlere oynayan' bir takım değil, futbol oynayan bir takım bildiğim kadarıyla. neyse bu kadar tantanaya da gerek yok, çok kalıcı değil. severim ben yine de kendisini. buradan saygılar abi:)

MARADONADONI dedi ki...

tamamen duygusal...

Genel Sekreter Vak dedi ki...

iğreniyorum bu adamdan be...öeeeh...

çoştum.resim çok komik geldi.