23 Aralık 2008

Hugo Sanchez

Real Madrid'i sevme sebeplerimden biri La Liga'ya dönüyor. Bu kez takla atmak için değil. Hugo Sanchez, Almeria'nın yeni teknik direktörü. İlk kez ülkesi dışında çalışacak. Meksika milli takımında Ricardo La Volpe'nin ayağını kaydırıp göreve gelmişti ama ona da yar olmadı o koltuk. Geçen sezon Unai Emery'i parlatan ama onu da Valencia'ya kaptıran Almeria, Gonzalo Arconada'nın yerine Hugo Sanchez'i getirdi. Bakalım ne taklalar atacak?

11 yorum:

Unknown dedi ki...

takladan çok kafa üstü çakılmasına ramak kalmış gibi duruyor.

Hrngndz dedi ki...

Büyük golcüydü ,real madridte kaldığı 8 sene içinde 207 maçda 164 gol atmış 1984-88 yıllarında üst üste 4 kez gol kralı olmuş (bunu yapan 2 kişiden biri diğeri alfredo di stefano 1955-59) ..ispanya ligi tarihinde 38 golle en çok gol atarak gol kralı olan tek kişidir... (bi kişi daha var 51-52 sezonunda atletic bilbaodan ''zarraonaindia'' oda 38 gol atmış fakat o yıllarda offside kuralının olmadıgını düşünürseniz kriter olarak almamamız gerekir..)

bana göre hakettiği değeri görmemiştir eminimki brezilyalı veya arjantinli olsaydı çoktan real madridin herhangibir kademesinde görev yapıyor olurdu, meksikalı olması ona çok sey kaybettirmiştir...

şimdi teknik direktör olarak almeriada görücez onu bana göre almeriayı kümeye düşmekten kurtaracaktır..

Ice-Man dedi ki...

Sanchez'in Meksikası izlenesi takımlardan biriydi.
Bigün tuttuğum takımın başında görmek istediğim adamdır kendisi.
Umarım İspanyada başarılı olur.

Emir dedi ki...

bi de emilio butragenio vardı ona noldu?

İsmail Şayan dedi ki...

@ Hrngndz

Bir yanlışınız var:

Ofsayt kuralı hep vardı. 1863'deki kurallara göre ileriye doğru pas verildiği anda ofsayt olurdu, arada rakip oyuncu olup olmadığına bile bakılmazdı. Sonra 3 rakip futbolcu sınırlaması geldi ofsayt kuralına. 1925 yılında 3, günümüzde de olduğu gibi 2 oldu.

Hrngndz dedi ki...

daha kapsamlı değildi onu demek istiyorum... golcülerin için daha avantajlıydı

Baran Doğan dedi ki...

Yıllar önce TRT'de yayınlanan "Spor Stüdyosu" adlı programın jeneriğinde süper bir golü vardı fakat aşağıdaki linkten de göreceğiniz üzere çok daha fazla hayvanötesi gole sahipmiş.

http://www.yasaktube.com/index.php?tag=hugo+sanchez&type=tag&video_id=Gyal5jaJL3o

Juan y Fer dedi ki...

Hello,
it was clear that this man would come back to Spain soon.
Good luck Huguito!
Regards,
http://saqueneutral.blogspot.com/
(a blog about sport in English and Español)

kaktus dedi ki...

@marlonbarando

1 nuamralı gol alex'in samsun'a attığı golün kopyası resmen
ilk gol

http://www.youtube.com/watch?v=3kIO8m2ubT8

..

Baran Doğan dedi ki...

Bay kaktus, sanırım verdiğim linkten Hugo Sanchez'in Top10 golleri dosyasına baktın. Oradaki 1numaralı gol "Spor Stüdyosu"nun jeneriğindeki gol ve evet Alex'inkine benziyor. Alex'inki de çok güzel bir gol ama arada bir fark var. Hugo soldan gelen ortaya fasollü vole vuruyor, Alex ise havaya zıplayan topa çakıyor. Hugo'nün ki biraz daha zor bir gol bence. Teşekkürler yorumun için.

töbrettin böbrek dedi ki...

ramon real madrid başkanı olsun hugo sanzhez de teknik direktör olsun. gör bak ne ortam oluyo. artık biri kulübede biri şeref tribününde atarlar taklaları