23 Aralık 2008

Cristian Chavez

Boca Juniors 2 saat sonra şampiyonluk maçına çıkacak Tigre ile. Bir farklı bile mağlup olma lüksünü sağlayan 3-1 biten maçın uzatma dakikalarında son golü atan Cristian Chavez. O maçta da yedek başlamıştı, muhtemelen bugün de yedek kulübesinde olacak. Chavez, 22 yaşında, orta saha. Buenos Aires doğumlu. Takıma geldiğinde 21 yaşındaydı, belki de ondandır 21 forma numarası. Fotolar Chavez'in hayatından kesitler taşıyor. Ülkenin en büyük takımlarından birinde oynayan "aç" futbolcu. Avrupa'ya o ve onun gibileri getiren de bu görüntüler zaten... Rastlantı ya soyadları aynı... Futbola kafalarını, bedenlerini vermeyen Burak Yılmaz ve Aydın Yılmaz da keşke görse bu kareleri... Alt postta bir oksimoron vakası var. Bu da iki oldu. Soyadları Yılmaz... Kendileri yılar...

11 yorum:

bahtiyar dedi ki...

konudan bagımsız ama 2. resimde masanın ortasındaki -tahminen- sprite sisesinin mantıgı nedir? gizli reklam boyle bisey mi acaba.

apaç dedi ki...

aydın için arda'dan iyi olacak diyen adam harcadığı onca para, görmediği onca refah ortamına rağmen iki yıldır bu ligde sevimli(?) futbol oynatmaktan ileri gidemeyen ve açık ara bu ligin en anıksız teknik direktörü olan abdullah avcı.

geçen sene bb ile çıktığı 6 maç ve konya'ya attığı mistik gol dışında elimizde başka da veri yok zaten.

sırf genç ve alt yapı çıkışlı diye sebat etmemek; direk yol vermek lazım bu ekabir pinto'ya.

ben bunu bilir bunu söylerim.

bce dedi ki...

arjantin brezilya gibi ulkelerde oyunculara odenen miktarlar hangi civarlardadır acaba??

gorcanabi dedi ki...

Altyapıdan gelme adamı bozuk para gibi harcamak çok saçma. Bir şekilde çıkacaktır günyüzüne. Herkes Arda olacak diye de bir şey yok ki. Arda da iki sene önce böyle oynamıyordu. Messi de 2 sene önce Arda'dan iyi oynuyordu.

cegniz dedi ki...

chavez' i bu resimlerle yakından tanıdık. aksi gibi spiker devamlı başka topçulara chavez diyor. yemiyoruz ama :)

josemarcelosalas dedi ki...

Ne Aydın'dan ne de Burak'dan benim de umudum yok. Saç uzatmayla veya gece kulüplerinde cirit atmayla olmuyor bu işler. Acıyorum cidden, yüz binlerce yetenek küpü genç, o formaları sırtlarına geçirebilmek için neler yapmazlar, bir de şu ikisinin yaptığına bak.

Unknown dedi ki...

aydın ve burakı karşılaştırabiliriz ama bu ikisini ayırt edemeyen eşekle atı da ayırt edemez.aydın 88 doğumlu burak ise 85.aralarında 3 yaş fark var.20 yaşında bir genci bu kadar çabuk harcayamayız.aydın gece kluplerinde gezmiyor ve sürekli çalışıyor.fizik olarak türkiyenin üstünde olduğu belli.onun sadece tecrübeye ve iyi bir mentöre ihtiyacı var.bir de nasıl olur bilmiyorum ama bir şekilde futbol zekası enjekte edilirse ardadan daha iyi olur.

angelus1345 dedi ki...

İlk resimde arkadaki Renault12sw'ye dikkat..(Nam-ı diğer Toros)
Tek başına durumu özetler..

L dedi ki...

işte kilit cümle:"saç uzatmayla olmuyor bu işler". eminim ilk zamanlarında cr7'ye de aynı şeyleri demişlerdi. fakat...

apaç dedi ki...

aydın'ın mı fizik gücü türkiye standartlarının üstünde!?

yapmayın allah aşkına.

danone cup'ta başka bir yerde oynayamaz aydın bu olmayan fizik gücü ile.

pinto'nun en azından dalyan gibi bir fiziği, mülayim bir yapısı vardı.

aydın da onlar da yok.

transfer dönemi beklenilmeden derhal eline verilsin bonservisi.

o da rahatlasın biz de rahatlayalım.

ribery11 dedi ki...

İlk resimdeki Lucescu mu?