14 Aralık 2008

Barça vs. Real Madrid #12

Barcelona-Real Madrid maçının ertesi günü Marca gazetesi. Derbiye ayrılan sayfa sayısı 20. Tabloid gazete toplam 56 sayfa. Gazetenin bir kopyası aşağıdaki linkte pdf formatında. Meraklısına...

13 yorum:

Juan y Fer dedi ki...

Hello,
we do not have any surprises and the best won without problems
Regards,
http://saqueneutral.blogspot.com/
(a blog about sport in English and Español)

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

before the game i said first stop second attack. also said they thought they win easily. everything was like i thought. we could win. if robben were instead of drenthe we won the game.
anton palanco bueno the future is real madrid....

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

Como hay que ser optimista vayamos a ello:
- El Madrid este tan pequeño ha demostrado que el Barça también es humano y que algún día puede hasta perder
- El cambio de Palanca. Lo mejor de Juande hasta la fecha. Llevar cuatro canteranos y sacar a uno. Lo facil era sacar al Sr. Meis (que estoy de acuerdo con mi compi de abono es muy muy perro) y se la jugó con el chaval

Sobre Roysnton Drenthe: Es para hacer un post aparte.

Mesut Ulukök dedi ki...

marca'ya pek benzemiyor bülent abi. :)

cortez85 dedi ki...

heyyy are you Turkey. hello... somewhere in balcan peninsula. nihat kavecis country. luis, güiza and roberto carlos are together in a team. but i dont know its name.
same group for world cup jajajaja spain 5-0 5-0 5-0

torres and david villa super marcadores

@juan y fer
La liga es larga y Juande tiene algo de tiempo para encarar la siguiente ronda de la Champions.

@31 y 11
¡¡qué fe tienes !!!!

barSELOna dedi ki...

anlaşılan marca drenthe yi yerden yere vurmuş ama birde valdes açısından bakmak lazım o da orada yapacağını yaptı sadece drentheye kızmakla olmuyor
www.fcbarcelonaturkiye.com

revenant dedi ki...

drenthe ye ben de kızdım izlerken ama cok iyi bi topcu oldugu-olacagı gercegini bu degistirmiyor.

ispanya sampiyon olduktan sonra fellik fellik marca aradım memlekette ama bulamadım. turkiyede satılmıyor malesef. bu pdf arsiv acısından cok iyi olacak.

AnAvArzA dedi ki...

@juan y fer

I follow your blog almost everyday. Nowadays "//saqueneutral.blogspot.com/" is my first adress because of I've learning spanish since enf of the october.

Adam dedi ki...

Heralde hayatımda en çok küfrettiğim maçlardan birisi olmuştur. Sadece Barça'ya sempatim olmasından ya da Messi'nin bence dünyanın en iyisi olduğunu düşünmemden değil. Ama bu iki büyük kulübün maçında futbol izlemeyi çok istiyordum. Zaten Spormax yüzünden Premier Ligi izleyemez olduk bari senede sayılı olan büyük maçlar zevkli geçsin istiyor insan.
Maç öncesi 7-1 Barça alır diye düşünüyordum açıkçası, Real'in Real gibi oynayacağını öngörüyordum. Oysa sahaya çıkan Real takımı sanki Casillas, Raul ve Madrid'in ara sokaklarından toplanmış kasap, manav, bakkal vs.. eşrafından müteşekkil gibiydi. Kimse bana akıllı oynadı falan demesin. Böyle futbolu görmek istemiyorum. Messi ve arkadaşlarına acımasızca yapılan faulleri gördükçe aklıma Pele ve zamanının Çekoslavak futbolcuları aklıma geldi. Hani şu Pele'nin daha kötü sakatlanmaması için sert girmeyen Çek oyuncular...
Diğer taraftan Raul ve Casillas haricinde futbolcusunun kalmamış olması da Real adına çok üzücü bir durum olsa gerek. Bu yıl Barça'nın güle oynaya şampiyon olacağına inanıyorum. Şampiyonlar ligi için ise İngiliz takımlarına karşı zorlanabileceklerini düşünüyorum. İnşallah rövanş maçında Real tam kadro olur da keyifli bir maç izleriz. Eğer Barça bu futbolunu devam ettirirse beklediğim farklı skoru rövanşda görebileceğimizi düşünüyorum.

ilkay dedi ki...

cortez85 ne diyor öyle. carlos, güiza, dede birarada ama takımın adını bilmiyom =)))))

ahmet dedi ki...

aha! blogu ispanyollar bastı :)

zenmaster dedi ki...

ramon kahveden adam toplamış

cagliari42 dedi ki...

drenthe adam olsa sol dış vurur, valdes'i terse yatırırdı.