19 Ekim 2008

River Plate:0 Boca Juniors:1

Maçı iş yüzünden naklen izleyemedim. Kayıt ettim ama izlemeye değmez dediler telefonda. Emre dönünce izlenimlerini bizimle paylaşır ya da o kadar beklemez, yarın yollar. Seyredenlerin mutlaka diyecek iki çift lafı vardır.

33 yorum:

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

España 0 Italia 1 (river y boca )

putas bosteros.. en el nombre de la Virgen María y Jesucristo estoy muy triste. He perdido dos victorias.

ay che bostero, mira que distinto somo! ustedes van con la yuta, nosotro aguantamo solo...
bostero, que diferencfia que hay! aca no hay banderas negras y la hinchada no se va...
vos sos vigilante esaes la verda!!! venis custodiado al monumentaaal!!!... los pibes de River a La Boca van!!!
todos caminando!!! sin la federal!!!...

Millonario la pasion, que se lleva en el corazon... Los Borracho del Tablón, dan la vida por verte Campeon...
donde juegues, vamo a estar... es la banda del

hala madrid !!!!!!!!!! mejor club del siglo XX

di stefano > maradona
francescoli > riquelme

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

Cholo tiene el 4-3-1-2 confirmado.
monótono monótono monótono........

¿dónde está el cielo azul y la luz del fútbol?

Julien Dekosta dedi ki...

valla baktim mac bayiyor bende acun u izledim, malum bu gece christina aguilera!!!
Pisman degilim :)

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

River no se juega nada, si pone línea de cinco, los laterales-volantes se olvidan de defender...

esto no es fútbol.....

PieR dedi ki...

bu river küme düşsün...10 kişi kalan rakibine karşı tek bir net pozisyon yakalayamadı..bu arada riquelme ne kadar büyük bir oyuncu olduğunu bir kez daha gösterdi.

tifo dedi ki...

İsmi kadar büyük bir futbol yoktu. Hele dün geceki Madrid derbisinden sonra hiç tat vermedi.. Keşke ERcan Tanerli Roma-Inter maçını tercih etseydim dedirtti... :)

redfox93 dedi ki...

resmen insanin uykusunu getiren bir maçti.ilk yarida 5-10 dakika kestirdigimi bile hatirliyorum.iki takimda maç bitsede eve gitsek modundaydi sanki.kötünün iyisi kazandi.roma-inter maçini izlemedigime degmedi valla.

Unknown dedi ki...

ben inter-roma macini seyrederken bir yandan bu maci kaydettim. inter maci bittikten sonra ilk yarim saati cok sikici oldugu icin (hem o maca kiyasla, hem de genel olarak) kalanini fast-forward yaparak hizli cekimde seyrettim, ve aynen degmez seyretmenize. gayet sikiciydi, gol de riquemenin duran top organizasyonundan geldi.

Jofute dedi ki...

Kısaca abi,
Saglık ekibi bir kez girdi sahaya,Offside 1 veya 2 tane onun dışında bir de gol var..Ha unutmadan 52'de bir kırmızı kart CABJ'dan..Gidip kanlı canlı izleyemiyoruz ama Superclassico işte..

Aydın dedi ki...

Roma - Inter maçı varken niye bu maçın üstüne düştünüz anlamadım.Sonuçta Arjantin ligi yani tat vermiyo..Inter süperdi, maçta çok tempoluydu zaten.Ercan Taner'in dediği gibi Inter sislindir gibi...

Alfredo dedi ki...

maç zevksiz diyerekten Süper Clasico'yu kesip attıramayız.Sana izlemeye değmez diyen arkadaş derbi maçta sadece zevkli futbol aradığı için öyle söylemiş.Bir an önce Riquelme farkını izle derim.

Ezequiel dedi ki...

Çok sıkıcı maçtı. İkiside iyi değildi . Özellikle River beterdi, maç 3 saat sürse yinede gol atamazlardı. 2. yarının başında 10 kişi kalmış takıma karşı bir pozisyona bile giremediler. Birde gol yediler. Allah River taraftarına sabır versin

flamboyant forward dedi ki...

bu oynanan derbiyse gaziantep-gaziantep bb belediye maçını tercih ederim.tribünleri aynen al getir buraya 10 basar valla bu maça :D

kötü maçtı hakkaten baydı baya.interin şovu daha çekiciydi.stankovic ne vurdu öyle yaa...

river'da 25 yaşın üstü kaç adam vardı bilemedim.her girene çıkana 17 18 dedi spiker.

Efsane1925 dedi ki...

maç çok sıkıcıydı 30.dk dan sonra izlemedim.

Ama maç öncesi NTVSPOR taraftarın şovlarını gösterdi harikaydı mükememldi..Bocayı sevmeme rağmen riverlilerin tribün sovunu kıskandım..Keske 2-0 kazansaydık.

Jofute dedi ki...

Kötü,baydı berbat maçtı diyenlere tek diyeceğim,topun oyunda kaldığı süre,yaş ortalaması,mücadeleye bakması bile yeter..Bu maçta yapılan fauller avrupa'da yapılsa sarı kart sayısı 2 katı olur du..Ha aradığın 90 dakika savunmadan başka bişey bilmeyen İtalyan futboluysa tamamdır..

Bellamy. dedi ki...

çevire çevire 2 maçı da izlemeye çalıştım ama 4-0'a kadar roma'daki maç çok daha eğlenceliydi, genelde onu izledim. inter rölantiye alınca superclassico'ya döndüm, kırmızı kart, gol, son dakikalarda river'ın sahte baskısı, boca'nın etkili kontraları derken fena da olmayan son bir yarım saat izledim, gayet güzel oldu.

ich dedi ki...

En buyuk independiente ;)

cagliari42 dedi ki...

ntvspor maç başındaki tribün şovlarını gösterdiği gibi, maç sonundakileri de gösterseydi keşke. hakem maçı bitirir bitirmez, yangından mal kaçırır gibi hemen fragman girdiler. riquelme gerçekten maça damgasını vurdu, sırf onun için bile bu maç izlenirdi.

buonanotte "iyi geceler" demek değil mi? nasıl bir atası, dedesi varmış bu elemanın?

serdanka dedi ki...

Ben birşey anlamadım babam sayesinde, kumandanın diğer ucunda Christina olunca peder clasico filan dinlemedi :)

Ama izlediğim kadarıyla ilk ve son 30 dakikalar, rahatsız edici bir maçtı ama Türkiye Ligini görünce ordaki maçları düşününce ve bu maçların özel durumu stresi düşünülünce, o kadar da iğrenç değildi. Ama nerde o eski kadroların maçları demeden edemedim hatta maçta en 20 defa dedim ve babamda şöyle ekledi "Show'u aç olm chistina var!"

Sevgiler, saygılar.

Dabenti dedi ki...

Yıllardır "bu mu bizim futbolumuz, bu mu FB-GS derbisi" diyerekten futbolumuzu yerenler var. Boca-River derbisinin bu kadar üzerine düşülmesine "görmemişin oğlu" olarak bakıyorum kimse kusura bakmasın. Millet Inter izlerken ben River izleyeyim de futbol kültürüm belli olsun düşüncesi bir nevi. Kötüyse kötü işte, savunmaya ne gerek var?

Şunu da yıllardır söylüyorum. Almanya'daki, İngiltere'deki stadları alın buraya getirin seyircileriyle beraber. Bizim süper ligdeki her maç onların maçlarını aratmaz. Tamamen atmosfer olayı. Bu akşamki GS-TS maçı çok kalitesizmiş. Çok abuk goller yeniyormuş vs. Daha nasıl güzel gol olsun, Atletico Madrid'in 6 yediği maç güzelse bizim maçlar nasıl kötü onu da anlamıyorum. Kendi elimizdekileri kötülerken nasıl değerlerimiz yükselecek ki zaten? Şu ligimizdeki maçları dışarıya adam gibi pazarlayamadık bile. Benim izlediğim Bursaspor-Eskişehirspor mücadelesiyle, temposuyla hiç de Avrupa maçlarından aşağı kalmadı misal.

Son olarak bu sene pek İspanya Ligi maçı izleyemedim ama geçen sene izlemeye dayanamıyordum İspanya Ligi'nde herhangi bir maçı. Sıkıcı, temposuz maçlardı. Bu sene İtalya Ligi'ni de izlemeye çalışıyorum, hiç öyle denildiği gibi ölümüne İtalyan savunması yok. Bu sene oldukça zevkli ve gollü maçlar oluyor, ezbere konuşmamak lazım!

NOT: River-Boca'nın izlenmesine lafım yok yanlış anlaşılmasın. Ama iyi bir maç değilse de GS-FB maçı değil ki izlemek zorunda kalalım. Değiştirirsin kanalı, Inter'in gösterisini izlersin çok daha zevkli.

neverLander ® dedi ki...

@31 ligas y 11 eurocopas

hi ramon, i want to ask you something. do you really think riquelme is a bad player or you think that he is good but francescoli is better?

revenant dedi ki...

yorumları okuduktan sonra sordum kendi kendime;
acaba baska mac mı izledim?
biraz sıkıcı da olsa genel olarak guzel mactı.boca 10 kisi kaldıktan sonra cok sıkıcıydı.oncesinde gayet guzeldi.iki tarafta basit oynuyor biraz yaratıcılık problemi var gibi ama ben cok begendim sahadaki futbolu.bir baska oynuyorlar.

Valygar dedi ki...

valla ben de beğenmedim maçı, golü izledikten sonra değiştirdim. skoru ve maç detaylarını okuyunca vasat bir maç olduğunu gördüm fakat Boca sempatizanı olarak kazanılan maça sevindim.

River, elinde Falcao,Buonanotte gibi yıldız adaylarını kullanamaması gerçekten üzücü Simeone'nin işi zor ne diyelim.. :/

Bu arada, River'da Falcao'nun forvetteki partneri Santiago Salcedo, birkaç sene önce Ankaragücü'nde oynanamamış mıydı?

Blogspor dedi ki...

İlk yarı River-Boca,2. yarı Roma-İnter.Sonuç çifte bayram :)

ERKUT dedi ki...

Boca geçen sezon oynanan monumental derbisine göre çok farklıydı.Maçın baştan sona hakimi olmayı başardılar.River ilk yarı 3 uzak mesfeli şutta boca kalecisi garcia'nın sektirmeleri ile heyecan yaratsada Riquelme idaresinde Boca ,river karşısında 2 gömlerk üstündü.İkinci başında İbarra kırmızxı kartla atılınca 10 kişi kalan Boca bu dakikadan eksildikçe artan bir görüntü ile çok daha etkin taraf konumundaydı.River pozisyona girmekte zorlandı.İlk river korneri 74'de geldi.Boca Monumental'de sabırlı oynadı ve rahat kazandı.

del piero dedi ki...

arjantin derbisini 15. dakikada bıraktım, roma-inter'e geçtim, baktım orda da roma kafa tutamıyor sonuç belli, show'a christina aguilera'ya döndüm ve iyikide dönmüşüm, hatun acayip yahu :)

adfds dedi ki...

almış başını gidiyor, "italyan futbolu sıkıcı", "90 dk. defans"...
yok öyle bi' şey...

dünkü river-boca maçında 90 dk. defans vardı. kaç tane gol pozisyonu oldu ki? serie b maçları daha zevkli geçiyor...

Jordi Metal dedi ki...

http://hakanbaysal.blogspot.com/

Ortega dedi ki...

Ramon,

There is a famous saying that you really should learn;

Maradona is the best, and f**k the rest

:)

Oz dedi ki...

dünyanın diğer ucundaki bir şehrin iki takımı maç yapıyor, iyi futbol aramamak lazım deniyor.

e başka ne arayacağım? yoksa bana ne bocadan da river plate den de?????

neymiş superclassicoymuş. pazarlama sen nelere kadirsin :)

costacurta dedi ki...

river bu sene çok kötü ama sonuncu bile bitirse küme düşmüyor son 3 yılın puan ortalamasına göre en kötü ortalamaya sahip 19-20 düşüyor 18-19 aralarında playyoff oynuyor ilginç bir sistem birde açılış ve kapanış liginde ikisindede küme düşme olayı var mı yoksa sadece kapanış ligindemi bilgilendiren olursa sevinirim

Jordi Metal dedi ki...

Yorum için tıkla : http://hakanbaysal.blogspot.com/2008/10/lost-millonarios.html

mondo trasho dedi ki...

river ne kadar sıradan bir takım.
izlerken içim geçti resmen. doğru düzgün atak geliştiremediler bile. adı var kendi yok.