17 Temmuz 2008

Robinho

Real Madrid'de roman olan Cristiano Ronaldo transferine kaynak olacak iki isim var: Baptista için 20 milyon euro istiyorlar ve Mutu'yu alamayan Roma ile orta yolu bulacaklar. Diğeri benim sevmediğim adam: Robinho. Chelsea istiyordu onu. Real Madrid 60 milyon istiyordu. Benim hesabımla 10 milyon anca eder. Ronaldinho'nun Milan'a gitmesi sonrasında Barselona basını manşetten verdi: Barcelona Robinho'yu istiyor. Alırlarsa Real Madrid yüzyılın kazığını atar ezeli rakibine...

18 yorum:

Adsız dedi ki...

Como el madrid no ponga todo el dinero que pidan los Glazer por ronaldo, que no lo pondran, Alex Ferguson lo va a poner toda la temporada en la grada hasta que decida renovar por el Manchester, y no sería la primera vez que lo hace, porque con Beckham lo hizo y con Keane, etc... Asi que mas le vale a Ronaldo que de verdad el madrid ponga mas de 100 kilos sobre la mesa porque si no vera toda la temporada desde la grada, de lo cual sinceramente me alegraría
ni agradeces el actuar del madrid, en ayuda de tu familia del agujero donde estabas, juega, memos cachondeo estas en el Real madrid, y al lado de RONALDO

(ramón)

Adsız dedi ki...

no nos gusta Robinho.robinho no ha espíritu madrid. dejadle ir.

mijatovic. millon a millon, gastas como un rey arabia saudita.

Alex ferguson es una castaña!!!

(ramón)

Adsız dedi ki...

aman gelmesin barca'ya

gıcık top 10 listemde eşsiz bir yere sahiptir. nereye gidiyorsa gitsin ama barca olmaz :)

Adsız dedi ki...

20 Milyon Euro..Türk Basını Türkiye'ye gelecek diyordu..Nasıl olacak bu işler.

Adsız dedi ki...

Aynen yüzyılın kazığı olur ve Saviola transferinin intikamını çok pis alırlar Barca'dan.
Overrated adamlar tarihinde ilk 10'dur bu Robinho.
Guardiola'nın transfer politikası şu ana kadar bir mantık silsilesi içinde tutarlı gidiyor ama bu golu yiyeceğini sanmıyorum ben.Hleb'den hareketi çok güzeldi.

Adsız dedi ki...

bu adamin herseyine kilim: tipine, oyun stiline, sevinisine...

yok yok, barca su siralar kotu ama bunu alacak kadar siyirmadilar henuz..!

Adsız dedi ki...

bulgar olsa en fazla 3 milyon ederdi :)

ynwa dedi ki...

valla real madrid, chelsea'nin 48 milyon poundluk teklifini reddettikten sonra barcelona nasıl alacak robinho'yu merak etmiyor değilim...

ha real madrid chelsea'nin teklifini nasıl kabul etmedi onu da hala anlayamadım ya neyse..

Maslow dedi ki...

bence o kadar da kötü değil, henüz 22 yaşında ve 26'sından sonra para ediceğini düşünüyorum ve eminimki real'e ikinci transferini avrupanın diğer takımlarından birinde gösterdiği performans sonrası satıldığı fiyatın 2 katına yapacak.

Adsız dedi ki...

abiler ya bu adama niye gıcık olursunuz anlamıyorum bi türlü. tamam adam sirk maymunu gibi, futboldan çok aklı hava atmakta, artistikte ama bu adam gerçekten çok yetenekli. sadece bir kaç yaş daha büyüyüp futbolunda olgunluğa erişsin, taktik nedir öğrensin sanırım hepiniz pişman olacaksınız bu söylediklerinize. belki de ben pşman olurum:)

Adsız dedi ki...

Aceto`ya katilmiyorum Robinho konusunda. Ilk geldiginde herkesin buyuk beklentisi vardi, o da alisma surecinde tam olarak kendini gosteremeyince bircok kisi onyargiyla yaklasti Robinho`ya. Halbuki gecen sene oldukca iyi bir performans gosterdi. Sneijder`in dedigine katiliyorum: Robben ve Robinho gibi Ronaldo`ya yakin kalitede oyuncular varken Ronaldo`yu almak cok da gerekli degil. Gecen sene hem ligde hem de s.liginde Robinho`nun oynadigi futbolu ve attigi kritik golleri gormezden gelmemek lazim, yukaridaki carpar adami. Onyargi iyi birsey degil.

Adsız dedi ki...

altlı üstlü tam zıt olmus berbatovla. berbatov en underrated robinho da en overrated futbolculardan birisi. ayrıca; brezilyalilarin yeteneklilerine kildim zaten, doğuştan melez vücut yapısından mıdır yoksa doğumundan itibaren top peşinde koşmaktan mıdır bilemem ama yeteneklerine ihanet eden amatör hepsi. (kaka hariç; çok severim yeteneğini de profesyonelliğini de stilini de) bu robinho da ayri bi antipati uyandıracak bişeyler var, babyface olmasında mıdır nedir anlamadım ki ? tipe baksan senede milyon yurolar kazanıyo desen direk dalasim gelen bi surat ifadesi. laporta alvese 32 m. euro verdiği gibi buna da bi dünya para verirse ceketini asip gitsin sigortalı bi işte çalışsın.

Adsız dedi ki...

mijatovic suudi arabistan kralı gibi para harcıyormuş.:))))))))))9

Turiaf dedi ki...

Aceto hocam Robinho yu çok küçük görüyorsun. Bence en az 30 milyon euro eder.

Adsız dedi ki...

@maslow

84 yada 83 doğumlu olması lazım şuan tam hatırlayamadım. yuvarlak hesap 25 yaşında diyelim. 22 değil yane :))

devletli dedi ki...

aa lütfen, real'in attığı en baba kazık helguera'yı valencia'ya 15m (yuh) kakalamasıdır bence. robinho da chelsea'ye 60'a da gider, 70'e de gider. robinho iyidir, robinho gıcıktır.

Barizzio dedi ki...

Real Madrid'in bu seneki şampiyonluk öyküsünden haberi olan var mı? Ya da bu çocuğun 2 senedir nasıl futbol oynadığını izleyen??
Yapmayın allah aşkına, bu kadar bireysel kıllık nedir yahu?

Adsız dedi ki...

barizzio Hocam güzel yazmış.

Aslında hem son iki sezonu, hem Madrid transfer politikasını, hem Robinho'nun transferinden önce başına gelenleri anlatan bir yazı yazmıştım buraya ilk vakitler; hafif de kafam güzeldi, sonunu da Galatasaray Basketbol Takımının Kızları ile bağlamıştım hatta(ki orada sevme-sevmeme durumuna bir gönderme vardı). Kafam güzel dediysem, hafif matraklığı dışında, gayet temiz ve küfür vs içermeyen bir yazıydı. Lakin ich(herhalde böyle birşeydi) Hocam'ın kesiğine uğramış. Boynumuz kıldan ince tabii :) Vardır bir sebebi.

Yani küstüm, verim misketlerimi oynamıyorum :)

Şakası bir tarafa niye bu kadar yazdım tekrar?(lan amma içerlemişim ha) Vurgu olsun diye şaşkınlığıma. Zaten bu saaten sonra bu yazıyı anca ich Hocam okur. Bir O'nu ekşitirim yani :) Rtük gibisin be abim :)

Neyse çok da laga luga yapmadan; 10 numara topçudur Robinho. Sevenleri de vardır. Gitmesin bir yere, otursun oturduğu yerde.