14 Temmuz 2008

Poulsen-Stankovic-Alonso

Juventus taraftarının transferine karşı çıktığı 2 isim vardı adı geçenler arasında. Orta sahada Tiago fiyaskosu sonrasında zamanında Zidane'ı seyretmiş tribünlerin sıradan adamlara tahammülü olmaz elbette. Diğer isim Inter'den Stankovic idi onunla problemleri ayrı ama çözemedim. Bir husumet var ama öpüşür anlaşırlar. Poulsen transferi bitti, sırada Stankovic'in kiralık gelme ihtimali var. Xabi Alonso ise Liverpool'un fiyatı düşürmemesi yüzünden-22 milyon euro-şimdilik askıda...

12 yorum:

Cenky dedi ki...

Stankovic'e alerjileri şu açıklaması yüzünden "Tertemiz bir şampiyonluk kazandık, sadece sahada ter dökerek, başka yerlerde değil." Juventus'un 2. ligde olduğu sene kazandıkları şampiyonluk için söylemişti bu sözü.

diego dedi ki...

http://www.youtube.com/watch?v=C_plZ1Vx-2E

sampiyonluktan sonra soyunma odasında anıra anıra "senza rubare" (-*calmadan-) diye tempo tutması da cabası...

memduh95 dedi ki...

Bu Poulsen -abartıcam ama- TSL topçusu ya. Parası mı buna yetiyor nedir Juventus'un.

anonim dedi ki...

Juve'nin orta sahada alternatif bulması gereken en önemli isimi Nedved. Zidane'dan sonra ne olcak derken, rekor bir ücretle Juve'ye gelen "mop" saçlı çek, yavaş yavaş emekliliğine doğru gidiyor.

2001'den bu yana Juve'de alternatifi olmayan tek oyuncu konumda bulunan Nedved'in yerini doldurabilecek kapasitede futbolcu sayısı bir elin parmaklarından az. Zaten bu futbolcularda kendi kulüplerinin vazgeçilmezi.

Muhtemelen de Juve, yıllardır bu mevkiye oyuncu yetiştirememenin gazabına uğrayacak. Şahsi kanaatim bu yönde...

dr feelgood dedi ki...

fanatik fotomaç falan hepsi xavi alonso'yu fenere transfer etti bugün.

Adsız dedi ki...

xabi Alonso bu sezon Fenerbahçe forması giyecek..

aşkın dedi ki...

Ya bırakın Allah aşkına, o kadar sıkışıklarsa bastırsınlar 30 milyon euroyu Arshavini alsınlar, Formula 1 denen garabete servet harcamayı, Michael Schumacheri zengin etmesini biliyorlar.
Sonuç olarak Juvecan da beter olsun.

Alper Öcal dedi ki...

Benitez'in Gareth Barry aşkı tuttu bu sene ve Aston Villa'nın istediği parayı denkleştirmek için fazla vakitleri yok gibi. O yüzden Xabi Alonso ederinden düşük bir paraya satılacak. Aşağı yukarı 8-10milyon pounda.

Stankoviç'in Juve'de istenmemesi ise Vinciamo Senza Rubare lafından ötürü. Transfer alevlendiğinde değinmiştik...

ynwa dedi ki...

xabi alonso için juventus 14 milyon pound önermişti zaten. ama liverpool 16 milyon pound civarında direndiği için juventus transferden vazgeçti ve poulsen'in işini bitirdi. kısacası 8-10 milyon pound gibi bir fiyata xabi'nin satılması gibi bir olay gülünç olur.

Adsız dedi ki...

bizim bir zamanlar cihanları orhanları izlememiz gibi bu adamların zidane,vialli,deschampsdan sonra poulseni almaları aynı olaya geliyor herhalde...

Adsız dedi ki...

Juventus'da ki sorun nedir sevgili aceto üstad?
Bir zamanlar Boniekler,Platiniler,Mikhailichenko'lar,Zidane'lar bu takıma gelirdi.
Avrupa'da bir yıldızı Juve almazsa diğerlerine sıra gelirdi Real Madrid gibi birşeydiler.
Şimdi Tiago,Poulsen son demlerini yaşayan Stankoviç falan..

Unknown dedi ki...

Juventus artık sıradanlaşıyor mu ne?