15 Temmuz 2008

"Oliveira Milano'da Görülmüş"


Maraton.com.tr ilginç bir site. Avrupa medyasından alıntıladıkları haberleri "özel haber" olarak sunuyorlar. Haberin başlığı "Galatasaray'ın gündeminde mi?". Kaynak olarak gösterilen İtalyan haber sitesinde her ne kadar Galatasaray kelimesi geçmese de benim takıldığım başka bir satır var Türkçe çeviride: "Galatasaray'ın transfer gündeminde olduğu iddia edilen Brezilyalı forvet Ricardo Oliveira en son İtalya'nın Milano kentinde görüldü. Evet sanırım bu altavista babel fish çevirisi. İtalyanlar der ki;-ki ispanyol medyası olmakta kaynakları-: "2. lige düşen Zaragoza'da oynamak istemeyen Oliveira takımının sezon başı sağlık kontrollerine gitmedi." "Milano'da görüldü" satırı nerden olabilir acaba? "2 yıl önce Milan'da berbat bir sezon geçirdi" cümlesini Altavista sanırım Milano'da görüldü olarak çevirmiş(!). Oliviera mı nerede? Onu bilmem işte... Bilsek zaten özel haber... İstanbul'a gelmesin de nereye giderse gitsin...

13 yorum:

getabbaaww dedi ki...

benim anlamadığım galatasaray kelimesini nerden çıkarttılar...bunu babel fish bile yapamaz...çok özel bir haber gerçekten.

EDDIE dedi ki...

ama okudun dimi haberi? amaçlarına ulaştılar di mi?

Adsız dedi ki...

Google translati boşuna kullanmıyoruz :))

ısmarlama gezgin dedi ki...

http://en.wikipedia.org/wiki/Ricardo_Oliveira

burdan da current club'a bakılıp önce şaşırabilir sonra gülebiliriz ((:
(yani heralde dimi!!)

dusendeli dedi ki...

wikipedia'da şuan Oliviera'nın kulübü Pendikspor olarak gözüküyor :) Adam ikinci ligden kurtalayım derken, bizimkiler 3. lige düşürmüşler.

Şaka maka bence bu transferin gerçekleşmesi oldukça zor. Daha haziran başında Zaragoza, bonservisi için 10 milyon euro ödedi milan'a. Satmaya razı olsa bile bu rakamın altına vermezler; o rakamı da Galatasaray'ın ödeyeceğini hiç sanmıyorum.

Adsız dedi ki...

Neden Istanbul'a gelmesin de nereye giderse gitsin demis pek anlasilir degil. Kotu futbolcu mu? Sorunlu mu?
Nedir yani?

Adsız dedi ki...

Maraton.com.tr tam anlamıyla rezalet ve provokatör

Adsız dedi ki...

galatasaray basını ters köşe yapacak iyi bir transfere imza atarsa çok mutlu olurum..

kewell transferinde abondone oldular.. "ne dediysek o, kewell gs de" gibi şeyler yazamadılar.. umarım kewell kalitesinde bir isim basından gizli olarak duyrulur..

. dedi ki...

babel fish'i yahoo satın aldı..

Adsız dedi ki...

Galatasaray, Shevchenko'yu aldı.
Bugün açıklanacak.

rustukursad dedi ki...

ya ben Sivasspor'a cevirmistim, ne cabuk Pendik yazdilar. Neyse memleketimin insani wikipedia'yi ne zaman ogrenecekmerak ediyorum. Gerci ogrendigi an wikipedia da tarih olur.

vural dedi ki...

@yadigar salo

Yönetime yakın olan amcanın oğlunun arkadaşınınj kuzeni mi söyledi?

Adsız dedi ki...

hayirli olsun..
kiralik gelmis galiba ?