19 Temmuz 2008

Hernan Crespo

Inter dün sezonu açtı. Fotoğraf da oradan. Mourinho'nun 22 kişiyle antrenman yapma prensibi vardır. Inter gibi 40 adamın tesislerde dolandığı bir kulüpte ilk çalışmayı 26 kişiyle yaptılar. 3 kaleci, 8 defans, 9 orta saha, 6 forvet. Birileri mutlaka gidecek özellikle de forvetten: Adriano, Crespo, Suazo, Balotelli, Ibrahimovic ve Cruz'dan ilk yolcu gibi görüken Crespo. Birkaç gündür "Crespo 7.5 milyon euro'luk ücretinde indirim yaparsa Galatasaray'a gelecek" haberleri var. El insaf be kardeşim. İnsan yazarken bir düşünür. 7.5 milyon euro ne demektir? Bu adam Inter'de 3.5 alıyordu( bu fiyat da maliyeti olmadığından); ki orası Serie A'nın Milan ile birlikte en bonkör kulübü. Bonservisi olmayan çok mantıklı bir transfer; eğer yabancı kaleci alınmayacaksa! Paris Saint Germain Ricardo Oliviera'yı isteyince fiyatını 18 milyon euro olarak açıkladı Zaragoza. Bu da Oliviera'nın yolunu gözleyenlere. Forumlarda her gece bir isim ortaya atıp; kendine kulübün içindenim havası verenler var. Bu işlerin atası da "Alex ile konuştum haberler iyi"dir. Bu gece de "Emre aka ich" geldi; Recoba geliyor"muş" diye yazmışlar" dedi. "Ben o kulübü hiç bilmem(!) duyumum yoktur" dedim!

19 yorum:

Adsız dedi ki...

Crespo yaşı buyuk olsada muthiş bir transfer olur bonservisi olmayan bir oyuncuda oldugu dusunulurse..bende bir arjantin/GS fanatigi olarak Crespo yu yeni 9 numaramız olarak gormek cok isterim:)

Adsız dedi ki...

Síííííííí. hernan

para mí él es subestimarse

VIVA RIVER PLATE.
HALA MADRID- Mejor Club Del Siglo XX

(ramón)

Adsız dedi ki...

también.
paseos él como una ambulancia. xaxaxaxa

river,parma,inter,milan, chelsea

(ramón)

Bushwacker dedi ki...

bu ne demek şimdi aceto,

"benim o kulüple hepinizden iyi bağlantılarım var, recoba gelecek olsa ilk ben bilirim!" mi, yoksa "ben biliyorum zaten de gizli saklı, ondan söylemiyorum" mu?

şaka maka recoba'ya ihtiyacımız yok bence. almasınlar daha iyi

BT dedi ki...

@Bushwacker
Doğru bildiğimi yazarım. 6 yıl yazmadım artık yazarım demek:)

Adsız dedi ki...

crespo olursa güzel olur. yaşayan efsanelerden bana göre. parma zamanlarından hep favori adamlarımdan olmuştur. çok sevinirim sarı kırmızı giyerse. umarım olur.

ama recoba haberi umarım bombadır. ne işi var yahu tescilli eziklerden biri. 3-4 sene önce hadi yaşı 30un altında neyse derdim ama şu an mümkünse devam etsin torino da.

Adsız dedi ki...

crespo da yaşlı kardeşim, bonservissiz yıllık en fazla 3m euro alacaksa gelsin tabi, yoksa para saçmak çok mantıksız olur crespo'ya..

Adsız dedi ki...

hmm hem recoba hem crespo gelsin o zaman ilk yorumu yazan anonymus benim:D ya recobadan bende aslında cok oyle gelsin diye istekli olmam ama crespo gelse muthiş olur. Tabi recoba nın gelmesi daha muhtemel hic bir gazetede adı cıkmadıgından..bknz.Kewell

Adsız dedi ki...

bence yönetim yine adı zikredilmemiş birini getirecek. bunu başarırlarsa transferin kendisinden daha büyük iş başarmış olacaklar gözümde.

Adsız dedi ki...

aceto bi albelda yorumu yapsana nedir ne değildir izlemiyorum ne zamandır hala eskisi gibi değildir heralde..

Adsız dedi ki...

Crespo bu haliyle bile turkiye icin iyi bir golcudur.Kim alirsa faydasini gorur.Ancak su da varki crespo ciddi bir inter ve italya tutkunu diye biliyorum.Oralardan buraya getirmek ciddi meblaglar tutabilir..

Adsız dedi ki...

Birkaç gündür Alisamiyen.net sitesinde üyelere açık olmayan alanda biri GS Dergisi'nden Mehmet Şenol diğere de yönetime yakın olduğu bilinen bir şahıs tarafından dışarı üflenen transferler ile taraftar gaza getirilmeye çalışılıyor. Herkesin heyecanla beklediği, gece gündüz belki de uyumadığı hayatından verdiği böyle bir dönemde bu iki insanın kendi zevkleri için takındıkları tavrı ve onların etrafındaki şakşakçıları anlamakta güçlük çekiyorum. Hatta belki de bu tip ego sorunu yaşayan insanlarla aynı takımı tuttuğum için utanıyorum. Resmen dalga geçiyorlar insanlarla, ne zannediyorlar ki kendilerini.

Adsız dedi ki...

Recoba zaten son durak Katar'da değil miydi, yoksa ben mi yanlış biliyorum? Son durak Katar'dan önceki yer ise ne yazık ki Türkiye. Eto'o Özbekistana giderse sondan üçüncü durak oluruz teselli olarak. Crespo'ya gelicek olursak 7.5m Euro bonservis bedelinin olmamasından dolayı istenmiş bir rakam olamaz mı? Yaş 30 olsa neyse de bu yaştaki Crespo için verilecek para (7.5 milyonsa) altyapıya harcansın daha iyi.

getabbaaww dedi ki...

eğer gelirse çok yararlı olur galatasaraya...minimum 15 gol atar. ama defansta çok önemli sorunlar varken önceliğin forvet transferi olması yanlış...

Julien Dekosta dedi ki...

valla nonda-karan ikilisinin yeterli olamiyacagi asikar. bence bir golcu alinmasi gerek.

Adsız dedi ki...

Yıllardır crespo ismi her transfer döneminde kullanılmıştır en çok fb ile adı çıkardı adam jubilesini yapacak hala ismi gündemde.Bence bu zamandan sonra çok para verip almak hata olur elde patlaması muhtemel bir oyuncu.Klupler yıldız alma yarışına girdiler ama bu yıldızlar sadece ismi olan posası çıkmış adamlar biraz daha genç yeteneklere yönelip biz yıldız yapsak bir kerede şaşırıp kalsam.

Adsız dedi ki...

bir benmiyim crespoyuda recobayiyda gereksiz goren ve inatla sonuna kadar karan-nonda ikilisine inanan? hani senelik 5 milyon euro aliyorsa bile yazik o crespo icin harcanan paraya, gidip o paraya fransadan 5 tane genc oyuncu getirsinler daha iyi. bu nedir ya asil bole adamlar geldikce turkiye katar gibi oluyor kalitesi dusuyor. 33 yasinda son duragi turkiye olanlar. getirin kewell gibi 30 yasinda adamn guiza gibi 28 yasinda gol krali basimizin ustunde yeri var gidin 31 yasinda bile olsa getirin ama 33 yasindaki adam iyi bile oynasa yani ne bekliyoruz??

Adsız dedi ki...

crespo falan tamam güzel eyvallah da şu yeryüzünde en sevdiim iki topçudan biri olan recoba "da" gelirse şu bilekleri ekmek bıçağıyla keserim benim için nirvanadır ikisini gs formasıyla aynı sahada görmek, diğeri için bkz: Harold "Harry" Kewell.. Anıl Can Yıldırım..

devletli dedi ki...

karan da nonda da 31 yaşında ve birini yedek tutmak en basit deyişle haksızlık olur. hele orta saha bu kadar iyiyken. bu durumda sakatlık olasılığına karşı yedek de oturabilecek birisi lazım; ki takımda genç forvetler mevcut. şu halde dünya para verip crespo'yu alan takıma "hakan'ı niye bıraktınız o zaman?" diye sorarlar. nasıl ki yabancı kaleci ısrarı aykut'a hakaretse, kafadan 11 oynayacak (yabancı) forvet almak nonda ve karan'a hakarettir. recoba için yoruma bile gerek yok.