18 Temmuz 2008

Garip Bir Eto'o Haberi

Özbekler güzel tanıtım yaptılar. Kuruvchi kulübü 2 gündür Eto'o sayesinde tüm Avrupa'da manşetlerde. Ne işlerine yarayacak bilemem de anlamadığım dün devletin ajansının-Anadolu Ajansı-geçtiği haber. Taşkent'de Eto'o'nun basın toplantısından AA'nın geçtiği ve bugün tüm spor sayfalarında manşet olan ve taraftar forumlarında da tartışılan haber. Eto'o'nun ağzından: "Fenerbahçe'den teklif aldım. Bir iki gün içinde cevap vereceğim." Barselona medyası başta olmak üzere 4 ülkenin gazetelerinde ve Reuters başta olmak üzere ajans haberlerinde böyle bir açıklaması yok Eto'o'nun. Hepsi mi sansürledi(!) hepsi mi önemsiz bir açıklama olarak kabul etti! Haberi yapan Anadolu Ajansı olunca inanası geliyor insanın da; bu işte bir gariplik var. Eto'o Türkiye'ye gelir mi? Parasını verdikten sonra herkes gelir de; Guiza transferi sonrasında gerçekten böyle bir teklif var mı? Yoksa tüm Avrupa medyasını atlayan Anadolu Ajansı muhabiri kuytu köşede Eto'o'dan bu açıklamayı mı aldı(?)

11 yorum:

Adsız dedi ki...

yok be artık anadolu ajansı olsa n'olur hiçbişeye inanmamak lazım, haberciliğin de b.ku çıktı!

getabbaaww dedi ki...

etoo geldi diyelim fenere...kezman, guiza, etoo... hangi birini kulübede oturtacaksın? hepsine de dünyanın parasını veriyosun. ortasaha da o kadar boşluk varken. galatasarayda da var aynısı. defansının 2 adamı sakatken ve şuan hazırlık maçlarında orta saha adamlarını defansta oynatırken hala forvet arıyor. anlamıyorum şu yıldız futbolcu hastalığını...

Adsız dedi ki...

Eto geldi diyelim Fener'e, Kezman gitti diyelim Fener'den..

Albelda geldi diyelim Fener'e, Maldonado gitti diyelim Fener'den..

Senaryonun güzelliğine bak :) Söyleye söyleye bizede inandırdılar sonunda Eto'yu. Artık Eto'o kezmez beni, Drogba'yı isterim.

@getabbaaww ; Eto'o gelmesin, Guiza sakatlansın, Kezman yine kulübede oturur.. Semih gibi adamım varken birzahmet otursun zaten kulübede. Space Jam'deki gibi biri gelip tüm yeteneklerini almış sanki adamın..

bilog dedi ki...

fenerdir yapar. sorunlu oyuncu bulmakta, ona tonla para vermekte üstüne yoktur.

Pasetto dedi ki...

Marco'nun yerini doldurmayı düşünmek varken ve ciddi problemken ortaya atıldı bi Eto'o haberi.AA haberi doğrumudur yanlışmıdır bilemem ama bizim basketçi Mahmut Taşkent yollarına düşmüş.Ali Koçuda alsaydı yanına belki olurdu bu iş.Yine de Guizadan çok Villa'nın yanında izleyceğiz gibime geliyor Etoo'yu.

Adsız dedi ki...

Valencia resmi sitesi http://www.valenciacf.es yalanlamisti dun Etoo haberlerini su sekilde...

Ante la información aparecida en diversos medios de comunicación sobre el supuesto interés del Valencia CF por fichar al jugador del FC Barcelona Samuel Eto´o, el Club quiere dejar constancia que no ha habido ni tiene previsto que haya contacto con el futbolista para incorporarlo a su plantilla.

bu da sitenin ingilizce kismindan...

In view of the information that appeared in certain media about the supposed interest of Valencia CF in signing in FC Barcelona player Samuel Eto’o, the Club wants to express that there were and there will be no contacts with the player to sign him in.

Adsız dedi ki...

Eto FB ye gelsin , bende bikini giyerim . Hemde yaz bitene kadar , hem de hiç çıkarmadan .

cankalender dedi ki...

@getabbaaww,

Skibbe özellikle defansa, kaleye ve forvete 3 adam istediklerini söylüyor. Tabi ki basın da defanstan ve kaleden pek büyük spekülasyon yaratamayacağı için forvete yüklendikçe yükleniyor.

Zaten defansta sakatlık dışında büyük bir problem yok, Emre Aşık-Emre Güngör-Servet ne kadar eleştirsek de milli takımın oyuncuları. Yanlarına tecrübeli sağlam bir defans alınırsa rotasyon dahil hiç bir açıdan sorun yaşanmaz diye düşünüyorum.

Ayrıca Kewell'da olduğu gibi saman altından su yürütüleceği kanısındayım, en azından umuyorum :)

~~

Ayrıca Fenerbahçe ortasahaya transfer yapmak yerine Eto'o yu alırsa çok sevinirim bir Galatasaray'lı olarak :)

Tümer-Alex-Emre Oh la la!

Adsız dedi ki...

Fenerbahçenin Etoyu almasını çok isterim. Eto'ya teklif götürmüş olduklarına eminim. Şu Fenerbahçe kadrosunu gözönüne getirdiğimde tam Aziz Yıldırım yönetimine göre bir düşünce şekli bence bu. Kesin yapmışlardır.

-Başkanım, Aurelio gitti. Ortasaha şöyle, savunma böyle, vs vs. Son olarak Eto da kendine kulüp arıyormuş, Guiza maliyetine belki gelebilir. Gerçi bizim ihtiyacımız olan bir bölge değil ama..

-Hemen menejeriyle temasa geçelim.

Böyle düşüncesizce para saçıp, güya "yürüye yürüye şampiyon olacak" kadrolar kurup da sonunda ellerinde patlaması daha keyifli oluyor. Saçılan paralarda cabası.

Umarım gerçekleşir transfer.

Adsız dedi ki...

eğer bu haber doğruysa komik değilse daha komik bi durum. 2si yabancı olmak üzere gayet kaliteli 3 forveti olan fenerin artık sadece forma satmak için adam almaya çalışmasının ürünüdür bu haberler eğer doğruysa, alexle beraber çift forvet oynanamayacağına göre guizayı sağ açık yapar bu haber, ama doğru değilse AA'nın fenerbahçeli taraftarlara pompasıdır ne kadar zenginiz parayı bastırır alırız gazıyla. Anıl Can Yıldırım

Adsız dedi ki...

http://www.milliyet.com.tr/default.aspx?aType=SonDakika&Kategori=spor&ArticleID=969501&Date=21.07.2008

Eto'o agiz degisdtirmis, zaten boyle oluyor bu gavurlar, bir dedikleri digerlerini tutmuyor. Ayip ayip.