17 Temmuz 2008

Dimitar Berbatov

Premier Lig'de Fernando Torres ile birlikte en tuttuğum golcü: Dimitar Berbatov. Tottenham ile 2 yıllık daha sözleşmesi var ve Alex Ferguson, Ronaldo giderse onu gözüne kestirmiş durumda. Bundan daha güzel bir transfer hamlesi olamaz. Ronaldo operasyon geçirdi ve ancak Ekim başında sahalara dönecek. Onu Real Madrid'e 80 milyon euro'ya satıp 30 milyona Berbatov'u almak süper fikir. Ronaldo için Man. United taraftarı "defol köle" pankartları asmaya başlamış. Bu kadar danseden adam taraftarın da asabını bozmuş durumda. Tottenham iyi transferler yaptı ama forvetteki diğer isim Robbie Keane de Liverpool'un kıskacında. Onun için biçilen fiyat ise-uçmuşlar- 28 milyon euro. Man. United 2 sezon önce Tottenham'a Carrick için bir dünya para ödemişti. Berbatov için de kesenin ağzını açarlar ama Bulgar golcü Old Trafford'a geldi mi; Alex Ferguson o ağzındaki sigarayı etinde söndürür adamın. Yemez bu James Dean havaları İskoç'a....

32 yorum:

Adsız dedi ki...

feci halde, andy garcia'nın 10-15 sene önceki haline benzettim. bu kadar olur :))

Adsız dedi ki...

bu adam piskopat bi golcü, iddia ediyorum rvn,crespo filan halt yemiş, fizik gücü ve bitiricilik süper ötesi, böylesine bi yeteneğin underrated olmasında herhalde bulgar olmasının payı var. katil forvet diye buna denir, forever dimitar.

Sheed dedi ki...

andy garcia süper tespit..

bu arada liverpool'un robbie keane aşkını anlamıyorum ya hadi neyse..

giray dedi ki...

hahahah çok doğru abi iskoça hiç bi hava sökmez Beckham'ın kaşını yarmış adam tersine gidilmez:)

Adsız dedi ki...

İngiltere'de bir takım sponsorluk ıvır zıvırı gereğince İngiliz oyuncular hep fazla para ediyor, onlar tercih ediliyor.. Zamanında Marcus Bent'e verilen uçuk paranın da ana sebebi buydu.
Hatta Senna, kısa bir süre önce Manchester'a transferinin söz konusu olduğunu, ama sponsorluk ıvır zıvırı gereği Manchester'ın Carrick'i aldığını söyledi (Hargreaves de olabilir o isim, tam hatırlayamadım)
Ivır zıvırı diyorum çünkü ne oldugunu tam bilmiyorum.

Adsız dedi ki...

ekim ayında sahalara dönse 3-4 hafta form tutsa oldu sana kasım ayı. aslında reale kakalasalar bence iyi olur. bence ronaldo gidecek reale. bu kadar kıvırtan karaktersiz adamı ne taraftar ne ferguson benimser artık. bizim hacı ramon efendi de muradına erer.

Adsız dedi ki...

Manchester sozlesmeli futbolcusu teklif aliyor diye sikayet eder sonra Tothenhamin sozlesmeli futbolcusunu ayartmaya calisir. Saha yi nasil aldiklari da malum. O yuzden ne kadar ilkeli olduklari tartisilir. Berbatov icin 3om Euro gayet uygun. Tothenham satar mi ? Sactiklari paralara gore satmama sanslari var. Ayrica iki tane forvet icin 58m euro kazanmak da hic fena degil

Stan "The Man" Collymore dedi ki...

ilk gordugum an Sopranos'daki Christopher Moltisanti zannettim..

Adsız dedi ki...

Liverpool'un sampiyonluk yarisindan sezon ortasinda havlu atmasinda bir onemli neden de bence Rafa'nin transfer politikalaridir.

Keane iyi oyuncudur da biraksan Man.Utd alir mi bu adami, daha iyisi Berbatov'a talip oluyor adamlar, sen Keane'e talip oluyorsun!

Su takimda krtik anlarda topu ayagina isteyen bir tek Gerrard ve Torres var, ikisi de winner'im diye bagiriyor, Keane bu ekibi 3'ler mi, yoksa anca kupa maclarinin golcusu mu olur? 28 milyon ne lan ayrica ?

Voronin'i kadronda tutup, her takimin kadrosunda bulunda bir fark yaratabilecek Crouch'u yolluyorsun, ucuz-free diye buyuk takima yakismayacak oyuncular aliyorsun, Benayoun gibi...

Sonra da sezon ortasindan itibaren 3.luk-4.'luk-5.'lik mucadelesi veriyorsun.

Adsız dedi ki...

fergusonun politikası bellidir.oyuncu para ettiği an satar.cantonalar nistelrooylar stam lar vs. en formda zamanlarında gittiler bu takımdan.sorun bence fergusonun ronaldoyu satmak istememesi değil,istediği teklifi alamamış olması.muhtemelen 70 milyon euro nun üstüne çıkılmadan da kabul etmeyecek.

acaba ronaldinho ya misilleme yapmak isteyen inter-mourinho karışır mı bu işe?

Adsız dedi ki...

bulgar olmasaydı,şöyle bir italya bir ispanyol olsaydı fiyatı enaz 2 katı olurdu.
hastasiyiz siempre

Mr.Eko dedi ki...

Berbatov Man.Utd'ye,keane liverpoola..nereden baksan 50 milyon euro demek..Onların yerine de drogba+ eto'o..Off ne hareket olur ama..

Adsız dedi ki...

Saha artık rüyasında giyer ManU formasını.

Adsız dedi ki...

ronaldo gitse de gitmese de united'ın forvet ihtiyacı var zaten. tevez/rooney gibi birbirine benzer adamların yanına berbatov tipi adam lazım zaten kadroda. Geçen sene de aslında adı geçiyordu tevez alındı.
ferguson'un en star adamlarını gözünü kırpmadan elden çıkardığını biliyoruz zaten ama bu sefer tam tersi bir şekilde davrandı. öyle veya böyle, ronaldo'nun potansiyeli "hala" tam olarak açığa çıkmadı, ferguson da farkında ronaldo'nun nasıl bir oyuncu olabileceğinin (adam şu haliyle zaten ligi domine etti gerçi). Ama işte, ronaldo oryantal'a meraklı çıkınca işler karıştı, hesaplar tersine döndü biraz.
Du bakalım bu pembe dizinin sonu ne olacak, merakla bekliyorum.

Adsız dedi ki...

berbatov şuan avrupanın bana kalırsa en iyi 10 forveti arasında ancak ronaldo'nun alternatifi olamaz. ronaldo her iki kanatta forvet arkasında ve forvette oynarken berbatov sadece forvette oynayabilir. bence sir alex onu ruud nistelroy'un yerine düşünmeliydi zamanında, hemde 10 milyon euro ucuza kapatırdı transferi.

Anıl dedi ki...

O değil de Ronaldo'yu protesto eden Manu taraftarlarının altında da Real'in imzası olmasın?

Adsız dedi ki...

off bu acidan nip/tuck taki quentin costa ya da acayip benzemis, öyle böyle degil yani.

tabi sir ün önüne o sigarayla cikarsa cinsel acidan akibeti de bir olur quentin le.

omega dedi ki...

Berbatov ve Keane satıldıktan sonra bakalım Tottenham kimlere dadanacak?Önemli konu o asıl bence.

Gidip bi Eto'o falan yapmasınlar :)

dr feelgood dedi ki...

hakan şükür tottenham a gidicekmis :)

50 milyon euro ya yıldız+yıldız adayı forvet alınabilir. ben olsam palacio+yanına birini alırdım.

Adsız dedi ki...

Premier League'de bonservislerin bu kadar uçmasının sebebi de satanların tok satıcı olması. Tottenham, arsenal yeni stadını yapmadan önceye kadar, premier league'in en pahalı kombine satan adamıydı.

fataliyev dedi ki...

Klas topçu. Mahallenin şık abisi. Sever-sayarız kendisini. Adının Ronaldo denyosu ile aynı paragrafta geçmesi çok ağrıma gitti...

Turiaf dedi ki...

Berbatov Andy Garcia ya benziyor acaip bir şekilde.

Fuzzy Logic dedi ki...

Oldum olasi Keane'a gicigimdir, adam atiyo matiyo ama bana nedense hep overrated bir oyuncu gibi gelir. 10 milyon € dan bi cent yukari vermem arkadas, yerse.

Dogan dedi ki...

£28 milyon pound karsiliginda Man Utd Tottenham ile anlasma saglamis durumda. Bu transferin resmiyet kazanmasi icin Spurs Berbatov'un yerine once adam bulmak istiyor. Bunu nasil basarirlar bilemiyorum ama iki sezon once £10.9M alinan bir fotbolcuyu iki sene sonra £28M'a satmak buyuk bir basari. Bu ara Carrick de £3.5M alinmis iki sezon sonra Man Utd'e £18M'a satilimisti...

Hayatımız Futbol dedi ki...

manchester istiyorda tottenham satar mı
bide bunu düşünmek lazım

Adsız dedi ki...

bulgar sporculardaki sigara alışkanlığı da ilginç...94 dünya kupasında üçüncülük maçından önce bulgar kampını göstermişti tv...bütün futbolcular sigara ve bira muhabbetinde havuz başında..

Adsız dedi ki...

United taraftarı Blatter'in kölelik diye saçmalamasına Ronaldo'nun katılmasından beri kendisini istememekte. (Genel olarak) Redcafe.net yorumları okunabilir ki sitede bir ton her maça giden taraftarda mevcut dünyanın her yerinden taraftarda.

Yinede 2 gol atar yine sevgilisi haline gelir taraftarın diye düşünüyorum, özellikle Rooney yine eski bitiriciliğini kazanamazsa yine çok ayağına bakacaklar Ronaldo'nun. (Berbs gelmezse tabii) Geçen sezon başında Ronaldo olmazsa çökebilirlerdi 2-3 sene öncesi gibi. (Djembalı, Klebersonlu Ferguson'ın geçici bunadığı sene :) )

Kanımca Berbatov United'a giderse gol krallığına çok rahat oynar diyorum. Olmasını çok istediğim bir transfer premier lig sever olarak.

Birde Ferguson dün başka bir oyuncuya teklif yaptık demiş ama isim vermemiş, Rio Ferdinand'da bu oyuncu La Liga'da oynuyor demiş. (Rio ne alaka bu açıklamayı yaptıysa :) )

Ayrıca Bülent abi uygun görürsen Platini ve Blatter'in Premier lig'e karşı tutumu üzerine ne düşünüyorsan bir yazı yazman süper olur. :) (Ya da genel olarak) Sürekli bir eleştri halindeler, ben tutum var diye düşünüyorum. Aynı eleştirileri Real'e karşı ya da italyan takımlarına karşı görmüyoruz.

jose dedi ki...

Liverpoola en yakısıcak golcu Hernan Crespo onu alsınlar

Adsız dedi ki...

united istesin 80 milyon+sergio ramos'u. real'in gözü o kadar dönmüşse ve kabul ederlerse ister berbatov'u alsın ister huntelaar'ı. yanına bi de van der vaart alsın hatta.

cankalender dedi ki...

@Anonymous, abi yanına bir beni koymamışsın nasıl bir liste olmuş o :)

Adsız dedi ki...

Tottenham zaten sezon ortasi 30 milyon euro olayini aciklamisti Berbatov icin.Ancak su saate kadar beklemezdi Man Utd gercekten almak isteseydi..Liverpool'da biraz Arsenal'den feyz alsin,gozunu Fransa'ya filan cevirsin..Robbie Keane Ingiltere'de cok seviliyor tamam da 28 milyon asla etmez...

Adsız dedi ki...

bi arkadaş inter ronaldoyu alır mı demiş ama onlar kavgalılar bildiğim kadarıyla.basında birbirlerine baya ağır sözler söylemişlerdi.bence mourinho onu hiç düşünmez bu nedenle