15 Temmuz 2008

Boca vs River

Boca Juniors, ABD'de, ardından Avrupa'ya 3 hazırlık maçı yapmaya gelecek. İlk maç Atina'da. River Plate ise plajda! Arjantin Apertura 8 Ağustos'ta başlıyor...
Arjantin Apertura 2008 Fikstür

11 yorum:

Adsız dedi ki...

FB kabul etse 4 maç olacaktı.
Tüh :)

orkun dedi ki...

Tam bizim MTK maçının gününde ya da bir gün öncesi/sonrasında istediler, olsa iyi olacaktı valla.

Adsız dedi ki...

pekı bır klup hazırlık macı ıcın gelen teklıfı gerı cevırdık dıye acıklama yaparki.bu yasımdayım boyle bır seyi ilk defa duydum.ne demek ıstıyorlar,boca junıors bızımle mac yapıcak kalıtede bı takım degıl dıolarsa 2 gun once mac yaptıgı takımı tanıyan bir allahın kulu var mıdır acaba

Adsız dedi ki...

alemin kralı boca. kalbimde yer eden tek sarı lacivert kombinasyonu :D

dusendeli dedi ki...

Martin Palermo önden yağlı güreşçi gibi yürüyor ya :)

Ayrıca Fenerbahçe o açıklamayı Boca'yı küçümsemek için değil, tam tersine "Bakın dünyanın en ünlü kulüpleri bizimle hazırlık maçı yapmak istiyor" demek amacıyla yayınladı. Bir nevi ego tatmini yani.

Benzer bir şeyi 5-6 yıl önce Galatasaray da Juventus, Liverpool gibi takımların katıldığı bir hazırlık turnuvasına davet edildiğinde yapmıştı. "Bakın bizi dünyanın en büyük kulüpleri hazırlık turnuvasına çağırıyor" gibilerinden.

Adsız dedi ki...

Sevgili Dusencili,

Iyi tamamda Galatasaray O Turnavaya katildi. Amsterdam'da duzenlenmisdi. Bende Amsterdam'da yasadigim icin gitmis idim. Hatta 2sene once yine cagrildi ancak TFF Super kupayi ayni tarihe koydugu icin turnuvadan cekildi.

Bence FB resmi sitesi gereksiz bir aciklamada bulunmus.

orkun dedi ki...

Canım neresinden baksanız Boca'nın maç teklif etmesi gurur okşayan bir şey, ben duyurmalarında çok da büyük bir acayiplik görmüyorum doğrusu. Hem o duyuruda kabul etmeme sebebini de açıklamış oluyorlar.

Adsız dedi ki...

yahu sadece taraftarı bilgilendirmek için yapılmış bir açıklama. boca'yla maç yapıcaktık ama yapamadık demek belki ilerki yıllarda boca'yla maç yapabilirize denk geliyor. barcelona teklif yapsa şimdi eskaza işte, fikstür uymuyor desek, ben yine de bildiririm siteden. bence gayet normal.

canoğlan.

Adsız dedi ki...

Hayallerimin maçıdır Fenerbahçe-Boca Juniors..

"Ah ulan ülke puanı" geyiği yapmaktan alamıyorum kendimi..

Adsız dedi ki...

ABD'de kimlerle ve ne zaman yapacaklar ?

buenoz dedi ki...

la boca'da yasayan biri olarak, simeone'yi su dakika lanetliyorum.