17 Temmuz 2008

Barça Rüyası

Fotoğraf şimdilik bir Barça hatırası. Euro 2008 sonrası kapışalacağı varsayılan Arshavin hala ülkesinde. Zenit tok satıcı olduğundan belirlediği 30 milyon euro'dan aşağı düşmüyor. Barcelona ise tek resmi teklifi yapan kulüp. 15 milyon euro veriyorlar. Arshavin röportajda "Hleb'i aldılar beni de alırlar mı acaba?" demiş...

23 yorum:

Adsız dedi ki...

kesinlikle dünya devi kluplerden birinde oynamayı hakediyor... ama bu grafiği düşen barca mı olmalı orası tartışılır...

Adsız dedi ki...

sawyer'a benzemiş resimde hafiften

Adsız dedi ki...

jo'ya bent'e ıvıra zıvıra para yağdıran ingiliz kulüpleri şu adamı niye düşünmüyorlar aklım almıyor.

Adsız dedi ki...

Zenit adamin 27 yasinda oldugunu unutuyor galiba, 23 olsaydi 30 verirlerdi.

Adsız dedi ki...

@ bacardi cola..

ben de şöyle düşünüyorum. barca dünyanın en büyük takımlarından bir tanesidir.. arshavin iyi oyuncu olmasına rağmen barca da oynayabilecek kapasiteye sahip midir?

veya ronaldinho gibi bir adamın boşluğunu doldurabilecek birisi midir?

olaya barca nın düşüşünden ziyade böyle bakmak lazım..

tabi alışmamışız eski dönemleri bilmediğimiz için.. doğu bloku ülkelerinin oyuncularının avrupa da başarılı olmasına.. eskiden gerek kulüp bazında, gerekse milli takım bazında finallerde yer almışlar, dönemine damga vuran oyuncular yetiştirmişler..

şimdi bir beyaz rus u barcada görmek, bir diğer rus u avrupanın gözde oyuncularının birisi olarak görmek insanı şaşırtıyor..

Adsız dedi ki...

Bu tarz durumlarda Zenit gibi davranan kulüpler büyük bir hata yapıyorlar.Tamam tok satıcısın da ,al işte adam barca formasıyla poz bile vermiş belli ki gitmek istiyor.Bu adam bu sezon eski formunu gösteremeyecek büyük ihtimalle ,çünkü aklı ; karnı tok,aklı kıt kulübü yüzünden yapamadığı transferde kalacak.Seneye de yaş olacak 28 , bonservisi düştü mü 8-10 milyon euro'ya.O zaman formsuz diye Zenit satmak isteyecek.
Böylece 1 sezon önce 15 milyona satabilecekleri bir adamı neredeyse yarı fiyatına satmak zorunda kalacaklar, bu oyuncunun formsuz bir sezon gecirmis olup onlara katkı saglayamaması da bonus hıyarlık olacak.

(RE)

tahir durten dedi ki...

30 imkansiz bencede... max. 20m euro fln gorur herhalde...

aşkın dedi ki...

Bu adam boşta dururken kimse Juventusa veya ''amanın en önemli oyuncuları hep sakatlanıyor'' diye Arsenale üzülmesin.Buyrun işte adam hazır, pazarlıkla 25'e rahat alırsın.
Tabii Tiago - Almiron - Samir Nasri gibileri daha kıymetlidir. Vardır ya Türkiye'de ''adım x-ovic olsa kıymetim bilinirdi'' söylemi, bu adamınki de o hesap, Batı Avrupalı olmadığı için böyle herhalde.
Aynı ülkeden ''Arshavinin yaşı 27, genç değil'' ile ''Hakan Şükür 40 yaşına kadar oynar'' söylemlerinin çıkması da sdaafshdsfgs (artık söyleyecek söz bulamıyorum).
Barça da o kadar ortasahanın üstüne bir de Hleb - Mleb alacağına bu adamı almaz işte...

Adsız dedi ki...

@aşkın

nasri bu adamın yarı fiyatına transfer edildi
zenit bu kadar uçmasa çoktan barca daydı

Adsız dedi ki...

kulüp satsın diyenler şunu unutuyor bence, zenit dandik bir takım değil ki. geçen sezon uefa'yı aldılar, daha da önemlisi bayern'e neler yaptığını gördük. bu sezon şampiyonlar liginde oynuyacaklar mı, nedir olayları tam bilmiyorum ama bu kadro yapısıyla uefa'da bile olsalar, kupada ciddi adaylar. kaldı ki, adamların satması hedef küçültmek demek. o paraya böyle bir ayarda ve takımla tam uyumlu ve de rusyaya gelecek bir adam bulamazlar bence. barcada görmek isterim tabi, ama hele bir de gazprom vs. arkalarındayken 30 mio'nun altında teklifleri direk reddetsinler bence. arshavin 27'sinde daha en verimli dönemine yeni giriyor, bu da demek uzun yıllar var daha, kalırsa zenit için önünde.

Adsız dedi ki...

Barça bence hala tam olarak emin değil bence transferden çünkü geçmiş büyük turnuvalarda parlamış sonra büyük beklentilerle transfer oldukları da takımda sönen isimlerle dolu...Arshavin Rusya ve Zenit takımlarının içinde önemli bir dişli ama Barça'da lider rolüne soyunamayacağı için tamamlayıcı olarak oynar...Yani istediği pasları alırmı,o kadar serbest oynarmı vs...Bence Barça daha iyisini transfer etme şansı olursa Arshavin'i almaz...

İlter

Adsız dedi ki...

"27" işi geçmiş/geçecek bir yaş kesinlikle değildir ve arshavin hızıyla önplana çıkan bir oyuncu olmasına rağmen 33üne kadar bu hızını korur, korumasa bile gitgide 10 numara özellikleri kazanan bir oyuncu olur, olacaktır. 30 milyon euro da eder, ama barcelona gibi bi takıma gitmemesi lazım.

aşkın dedi ki...

Nasrinin fiyatından haberim var hocam lakin bu Nasri denen sümsük çocuğun ağzından girsen burnundan çıksan en fazla ne faydası olabilir ki? Ona 15 verene kadar üzerine 10 ekle bu adamı al...
Arsenal hiç bugünü yaşamayacak mı?
Hiç başarı peşinde koşmayacak mı?
Buyrun x'i yetiştirdi, y'ye muhteşem futbol oynattı deniyor eee sonuç? Ne bir başarı var ne de adamları elinde tutabiliyor.
Aynısı Barça için de geçerli.Wenger denen adamdan yedikleri Henry kazığı yetmedi bir de bu beyaz peyniri aldılar.Şuraya yazıyorum Hleb denen sıska balon da Barçanın elinde patlayacak, görürsünüz.

fataliyev dedi ki...

Şu forma yancılığı da bitmedi gitti be arkadaş!

Aklıma Alvez ve onun Barça formasıyla verdiği ultra-samimiyetsiz poz geliyor. Ama Arshavin'e yakışır o forma. Görmek isteriz...

Adsız dedi ki...

hay importantes variaciones en el Barça. Keita, d.alves, hleb. su espíritu de equipo se ha roto. no PEPsi COLA éxito para esta temporada.

PEPsi COLA = guardiola.

(ramón)

Adsız dedi ki...

almazlar koçum çok yaşlısın + o kadar para etmezsin.

Adsız dedi ki...

mcgeady 5 senelik imzalamış celtic ile

neden boruc ve mecgeady büyük klüpler tarafından düşünülmez anlamıyorum

roni'ye vereceğin yıllık+bonservisler bu ikisini alsaydı milan daha yararlı olurdu

en az arshavin kadar yetenekli bu eleman

Adsız dedi ki...

Arshavin iyi de barca lılar sarışın sevmiyor diye biliyorum :)))

Godless Killing Machine dedi ki...

şu adam kadar abartılan bir oyuncu görmedim. sneijder ve schweinsteiger bundan çok daha iyi performans gösterdi.

Adsız dedi ki...

dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama üzerindeki de zenith montu. ironik bir fotoğraf olmuş bu yönüyle.

Adsız dedi ki...

ramondan gene isabetli yorumlar. barcelonada büyük değişiklikler olduğunu ve takım ruhunun kırıldığını söylüyor.

Adsız dedi ki...

ya amma attiniz sniejder ne ya svenştayger ne . amk taş gibi sneijderi paramparca etti,daha ne yapsin.şvenstayger de bu arada hamitin yedegi hatirlatirim.

orkun dedi ki...

İspanya maçında kaybolmasaydı da daha önceki iki maçtaki performansı gösterseydi, 30'u bilmem ama 25'e çoktan kapmışlardı.