23 Mayıs 2008

Yağma

Transfer döneminde yağmalanacak takımlar belli İspanya'da. Biri Şampiyonlar Ligi'ne gidemeyen Sevilla diğeri küme düşen Real Zaragoza. Sevilla başkanı aylar evvel Şampiyonlar Ligi'ne gidemezlerse yıldızlarını satacağını açıklamıştı. Real Zaragoza için şartlar daha ağır elbette. Bu kadroyla 2. ligde oynamaları mümkün değil, onların arkasında Juventus gibi Agnelli ailesi yok. Kadronun en değerli adamı Diego Milito. Kardeşi takımdan erken firar etmişti. Milito için Real Zaragoza devre ortasında 30 milyon euro fiyat açıklamıştı. Şimdi 20 milyon euro'ya razılar. Napoli 12 milyon veriyoruz diyor. Takım oyunu bu, fiyatın da takımla birlikte artıyor ve eksiliyor...

6 yorum:

tknycl dedi ki...

diogo'yu sevilla alsa tam şenlik olur..luis fabiano bi saniye durmaz herhalde..bu arada niye tsl ekipleri levanteyi yağmalamaya başlamadı anlamadım..adamlar kaçmak için can atıyor ve tsl'de süper iş yapacak adamlar var..yanlış mı düşünüyorum?

Adsız dedi ki...

agnelli görünce aklıma geldi. hangisi emin değilim giovanni agnelli olabilir.
1987 de platini futbolu bırakmaya karar verince buna gitmiş. " benden bu kadar bırakıyorum". bu da mırın kırın etmiş yok daha oyna 32 yaşındasın falan. sonra ikna edememiş. platiniye gel benimle demiş. fiata götürüp istediğin arabayı al kendine demiş. bendensin yani. para mara istemez.
platini de bir tane almış. sonra 1998 de fransa dünya kupasını alana kadar o arabayı hiç kullanmamış. hediyelik eşya gibi saklamış yani.

Adsız dedi ki...

bakalım bizim basın fenere ne ekmek çıkartacak buradan.

Adsız dedi ki...

evet bu haberden sonra diego; aziz baskan beni alsin haberleri gorebiliriz herhalde basinda. o degilde city 8 mio pound vermis diye duydum sky'da yalan mi dogrumu bilinmez.

Adsız dedi ki...

valencia'da da yaprak dökümü olabilir gibi sanki.

jose dedi ki...

vılla valencıadan ayrılırsa mılıto onlar ıcın tam ısabet olur vıllanın yerını doldurur mılıto...