19 Mayıs 2008

Aragones'e Gider

Real Madrid'in şampiyonluk kutlaması vardı İnönü'den döndüğümde. İspanya Euro 2008'e gidiyor. Ülkenin en büyük kulübünün şampiyon 3 kaptanı -hadi Salgado'yu geçtim- milli takımda yok. Aragones ne huysuz ihtiyarsın be? Zaragoza da gitti ya bu ligden! Kötü fikstürdü son hafta onlar için. Mallorca, "Santander kazanamazsa UEFA'ya giderim" deyip Zaragoza'nın üzerine çullanınca piyango Huelva'ya vurdu...

9 yorum:

Unknown dedi ki...

raul dünkü maçtaki performansında psikolojik ve fiziksel olarak biraz düşmüş gördüm...e tabi o da insan..morali bozulmuş baya bi..

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
tofi dedi ki...

salgado zaten formsuz; raul'a gelince, hakan sükür vaka'sı gibi, alirsan oynatmalisin, yoksa basin agrir, bastan kestirip atmis, ve torres varken eksikligi hissedilmez ama guti gibi bir beyin bu takima lazimdi, zira xavi onun kadar önde oynamiyor...

Adsız dedi ki...

tofi'ye tamamen katılıyorum. haydi raul'dan torres-villa yüzünden vazgeçebilirsiniz. ancak bence bu sezonun en iyi "orta saha"sı guti bu takımda yoksa ben bu adamda artniyet ararım arkadaş

roupertOne dedi ki...

şimdi bu çocuk gay mi? vah vah.. aklım almıyor... şortları da baya uzunmuş, şortlar git gide uzuyor neden acaba, bu moda ortalıkta yokken daniel amokachi giyerdi...

L dedi ki...

guti nasıl olmaz ki be abi. gel de art niyet arama işte. tamam bilmemne gibi orta sahan var ama, bu adam da hak etti yani. ayıptır.

Adsız dedi ki...

Aragones dene o lavuk İspanya'nın başında olduğu sürece İspanya'dan bir cacık olmaz. Yıllardır bu takımını başında ne halt etmiş hangi başarısı var ki? Ama ısrarla o adamı orda tutarlar. Raul ve Guti'yi almamak tam bir geri zekalılık artı inatçılık.

Ben buna tipik Teknik direktör saçmalaması diyorum. (bkz: Fatih terim&tamas, Lucescu&Bülen Akın, Feldkamp&Bouzid). Tabi bunun bir de tersi ver. Yani alınanları görünce hakaten insan alınmayanlar için sinirleniyor.

Kısaca İspanya'ya gene hüsran var bu turnuvadac da. Anlamıyorum del bosque gibi bir efsane dururken bu herif nasıl bir torpillidir çözemedim..

Adsız dedi ki...

salih abi hala "siyah değil o" demiyorsun inşallah.. :)

Unknown dedi ki...

aragones çok ünlüleri almayarak doğru seçim yaptı. İspanya'da bir de böyle deneyeyeyim dedi. Sürpriz yapması olası. Ntv'de İspanyol bir hatun şöyle dedi : İspanya ya ilk turda elenir. Ya da yarı finalde elenir. Fakat ilk turda elenmesi normal karşılanır ama yarı finalde elenirse işte o zaman yaygara kopar dedi.!?