20 Mayıs 2008

Mourinho Milano'da!

Mourinho gelecek sezon hangi takımı çalıştıracak? Schuster şampiyon oldu. Barça'da Guardialo geldi. La Liga kapısı kapalı. Geriye iki alternatif kalıyor. Milano'nun iki tarafı. Mourinho da "haftaya belli olacak ama takımın İtalyan olduğunu söyleyebilirim" demiş Observer'a. Inter'de 11 puan farkın kapanması şampiyonluk kadar konuşuldu. Şampiyonlar Ligi fiyaskosu da cabası. Mancini için Chelsea'ye gidecek diyorlar. Milan'da Ancelotti takımı Şampiyonlar Ligi'ne götüremedi. Euro 2008 sonrasında Donadoni'nin yerine İtalyan milli takımının başına geçeceği söyleniyor ama bu da Temmuz ayından önce açıklanmaz. Ben tahminimi Inter diye yapıyorum Mourinho için. Eğer ki Milan'a giderse Shevchenko'nun eski kulübüne dönemeyeceğini ise tahmin etmeye gerek yok...

11 yorum:

Burak Doğan dedi ki...

Fotomaç'a selam olsun:

Maurinho Milan'a, Sheva Fener'e..

Yarın manşet olur hehe:D

a.c. sedef dedi ki...

mourinho+inter=2g (g=gıcık) :D

Adsız dedi ki...

ancelotti için milanda kalacak diye duydum dün akşam spor haberlerinin birinde.

varol döken dedi ki...

futbolcu oynamadığı zaman formsuz oluyor da, teknik direktör yönetmediği zaman ne oluyor? bunca zaman fm mi oynadı mourinho? yoksa dünya futbolunu yakından mı takip etti? bu arada geçenlerde american express reklamını dönerken gördüm tv'de, o reklamın iptal olması gerekmez miydi?

mourinho fener'e, ancelotti eskişehir'e, shevchenko da istanbul büyükşehir belediye diye duydum ben, necati galatasaray'a dönmesin beni beklesin diye de haber salmış... ateş olmayan yerden duman çıkmaz, benden söylemesi:)

tknycl dedi ki...

milan'a gitsin drogba,carvalho ve lampard'ı da alsın yanına..(bu arada drogba'ya kırmızı-siyah ne yakışır be!)
inter'e giderse antipati katsayısı çıkar iyiden iyiye..
yine de CL görmek için yine mavileri giyecekmiş gibi geliyor..
ama milan'la şükrü saracoğlunda ajax'la garanti bir final de var işin ucunda..

Adsız dedi ki...

bence Mourinho'ya Gattuso da giderse tam "efendi çocukların takımı" olacak Milan'dansa ruh ikizi Materazzi'nin yanı daha çok yakışır.

Adsız dedi ki...

sheva yı alırız artık.:DD

Adsız dedi ki...

belki de juve'dir. ranieri yi kovmakta zerre tereddüt etmeyecek bir kulüp juve. ayrıca adı hiç anılmadı jose ile. tam kendilerine yakışan iş, sessiz ve derinden.. ayrıca kim olursa olsun daha iyisi için mevcut hocanı tanıma! :) bende juve diyim bari. ama inter i isterim. jose karizması ezikliklerini biraz azaltacaktır.

Unknown dedi ki...

intere gelse 2 ay kalıp gitse daha başka bişey istemem.ben hayatımda bu kadar geniş kadrolu takım görmedim,her sene aynı şey,bi a takımda 40 tane adam olmaz yaw,gelsin mourinho da şu kadroyu adam gibi 24 kişiye falan indirse,intere tarihinin kıyağını yapar.

ikisinide severim,hem mourinho hem inter.

Adsız dedi ki...

moratti oyuncagi olmayan hocayı alır mı bilmem ama inter e gider diyorum, dream team kurar

Adsız dedi ki...

milan'a gitse...yanına da ronaldinho lampard banko gibi diyorum...bi de drogba'yı çakarsa...gelecek sene serie a bomba olucak demiş aceto...2.lik için kapişir 4 takim diyorum ben de...

gönülden juve geçer ama...alsın bi de şampiyon yapsın o takimi...mourinho'dan büyüğü yok derim ozmn...