20 Mayıs 2008

Marsilya 2008-2009

Marsilya'nın gelecek sezon giyeceği deplasman forması. Çift pileli duble paça pantalon giyecekler galiba bu formanın altına. "Kolej takımı" derler ya bizde işte o takımın forması da bu olmalı...

28 yorum:

tknycl dedi ki...

bu ne abi umut sarıkaya karikatürlerinden fırlamış gibi..

siriusjames dedi ki...

Çorap gibi olmuş.

Ezequiel dedi ki...

Arslanlı'nın meşhur baklava desenli kazaklarından esinlenmişler sanırım.

rybalta dedi ki...

yahu bu nasıl bi formadır? ilahi marsilya yaa:) sanırım günlük olarak sokakta falan kullanılsın, bu sebeple bol satılsın diye yaptılar.. da.. kim giyer bunu sokakta? bu formanın altına bir de şort? bambaşka bir kafası var galiba marsilya havasının:)

Adsız dedi ki...

plaj voleybol takımı forması gibi olmuş.

hadesperado dedi ki...

üstüne de bi hırka giysinler tam olur...

Mucoid dedi ki...

Daha iğrenç bir şey olabilirmi diye düşündüm bir an..

orkun dedi ki...

Şaka gibi be!

Ne alakası varsa bana Honda City'yi hatırlattı, kardeşim bu arabayı bir zevksiz zat tasarlamış anladık da onay veren herif nasıl uyumuş?

varol döken dedi ki...

ben tişörtün üstüne süveter giydiler sandım bir an... bence bu sene forma olayında işi designed by karl lagerfeld (vera wang, tom ford vs.) yaptıran sıyrılır... aslında fena da olmaz...

üstat aceto; acep var mıdır futbol tarihinde böyle bir modacı formacı antlaşması ya da gelmiş midir gündeme hiç? nike+donna karan, adidas+lagerfeld, kappa+gucci gibi bir şey mesela?

bizde de cemil ipekçi pembesi deplasman kreasyonu şahane olur:)

BT dedi ki...

@varol
benim hatırladığım
adidas+ Stella McCartney var.

Beercholic dedi ki...

kazak gibi olmuş ama bence gayet güzel olmuş, ne bileyim hoş!

a.c. sedef dedi ki...

alta pantolonu çekip baloya bile gidersin bi de kravat bu açıdan işlevsel şahsen :D

Adsız dedi ki...

Bu forma çok satar. Bizim formalar günlük kıyafetlerle çok sırıtıyor. Marsilyalılar bu formayı bayramlarda falan giyerler annanelerinin ellerini öpmeye giderken :))

Adsız dedi ki...

Gecen seneki turuncu formalarina nazaran daha iyi...Ellerine birer golf sopasi verdik mi....tadindan yenmez

papaz dedi ki...

tek kelimeyle iğrenç:)

Adsız dedi ki...

Çok cool :D Almak lazım

Sarp* dedi ki...

Cemil ipekci'nin eline Allah kimseyi düsürmesin diyorum. Türk Hava Yollari'na aptigi uniformalardan hala kurtulamadk.. bide ucaklarin icleri de bi garip oldu..

ayrica ben de merak ediyorum acaba bi tasarimciya formasini yaptiran var mi?

fenerbahce'nin forma numaralarini bu alanda hatri sayilir bi italyan'a (premiere league ve milan'in numarlaralarini da yapan abi) yaptirdigini da ekleyelim bu cercevede..

Arasmus dedi ki...

kimkimedumduma arkadaşıma katılıyorum geçen seneki turuncu formayı hatırlarsak bu şahane. üstelik ben yine de beğendim formayı, hali hazırda forma tasarımı kıtlığı çekilirken (euro 2008 formalarına bakalım) böyle ilginç denemelerle güzel şeyler ortaya çıkacaktır ilerleyen zamanda.

bu formanın bir dezavantajı futbolcular "aman kirletmeyeyim daha kızla buluşmaya bunla gidecektik" deyip yere mere atlamaya, ikili mücadeleye girmeye korkarlarsa olur, yoksa sorun yok :))

bu arada pozu verenleri tanıyamadım ama soldaki arkadaş gayet memnun ve gururlu bir biçimde gormayı taşırken, sağdaki "lan ne biçim formaymış rezil olduk" der gibi.

Emre K. dedi ki...

bence forma güzel olmuş,klasik formalardan çok farklı değişiklik herzaman iyidir...:)))

Unknown dedi ki...

kim ne derse desin ben cok begendim. diger formalardan bir farki var. zaten Adidas olsun isterse baklava desenli olsun:) merak ettigim nokta formalarin arkasi nasil? bir de desenlerin icine amblemi de cok hafif olmak kaydiyla yedirebilirlermis.

Adsız dedi ki...

Allah allah :) ben niye çok beğendim :)

bRn dedi ki...

Liverpool, Chelsea ve kısmen GS gibi Marsilya'da sezonun son maçında yeni formayı tanıtma yöntemini seçti.

Biten sezonun 3. forması idi turuncu olan, sadece tahammül edilmeyecek kadar kötü olmasından mı yoksa 2.nin renkleri yüzünden daha fazla kullanılmak zorunda olmasından mı bilmiyorum baya bi göze batmıştı.

Ondan sonra bu, yakaları fora edilmiş süveter altında t-shirt havası veren forma hoş geldi, türkuaz'ın kaderi değilmiş kötü kullanılmak dedirtti.Altında kollar ile aynı renk şort, çorap hoş duruyor, 07/08'e oranla çok çok az görülen ana renk beyaz da daha değerli geldi. Baklavalar tabii ki fazla dikkat çekiyor, web sayfalarından da görüleceği gibi alıştırmaya çalışıyorlar sanki. Alışılınca 08/09'un güzellerinden biri olacak diye düşünüyorum.

Unknown dedi ki...

bence de güzel forma,ligin son haftasında giydiler zaten bunu,futbol oynarlarken daha güzel gözüküyor,yoksa o kadar da kötü değil.

Arasmus dedi ki...

http://www.om.net/fr/Saison/101002/Infos/35294/Nouveau_maillot_un_temps_d_avance_pour_un_ton_d_avance

efendim buyrun merak edenler için formanın altı üstü her yeri buradan bakılabilir. hala savunuyorum güzel forma diye.

yalnız sinir olduğum nokta, şu formayla futbolcuların fotoğraflarını çekerken nasıl bir makyaj veya photoshop uyguluyorlarsa bütün futbolcular çok biçimsiz çıkıyor. hatırlayalım arda turanlı turkuaz milli takım forma tanıtımını.. tüylerim ürperdi aklıma gelince bile.

Adsız dedi ki...

kravat da takiyolar mi yoksa böyle mi?
hakemin "efendi cocuk" imajından yararlanmak istiyo da olabilirler

graSS dedi ki...

marsilya golf takımının forması olsa gerek :)

şaka bi yana itici gelmedi..

Unknown dedi ki...

Sıfır bir takım ve sıfır bir forma. Marsilya unutuldu avrupada. Lyon tanınıyor heryerde. Artık kimse korkmuyorki marsilya'dan. Uefa'lık bir takım marsilya. Şam"Piyonlar" liginde bir piyon.

Nasıl? sert bir yazı oldu mu?

memok aka münzevi dedi ki...

bence bu formanın altına baklava desenli çorap gider.

o değil de ben de beğendim formayı.