23 Mayıs 2008

Guardiola'nın Listesi

Kulübün adı Barcelona olunca transfer listesi de böyle oluyor. Gidecek oyunculardan kazanmayı planladıkları rakam 85 milyon Euro. Bu listedeki 2 adamı ancak alırlar bu parayla. Alves ve Pique'nin transferine bitti gözüyle bakıyorlar. Florent Malouda, Hleb, David Silva, Benzema, Adebayor, Keita ve Berbatov. Fabrizio Coloccini ne arıyor Guardiola'nın alışveriş listesinde onu hiç anlamadım. Barselona medyası umut satmaya devam ediyor...

20 yorum:

tknycl dedi ki...

barça akıllanmış baksanıza şu 8 adam arasında "fantastik" sıfatı takacağın bir adam yok ama neredeyse hepsi çok faydalı adamlar..hani fotomaç'ın fener'e her gün getirdiği adamlar daha bi star daha bi tiraj malzemesi..
ben messi-benzema-berbatov üçlemesinin şiir gibi olacağını düşünmekteyim..keita ile alves'i alsalar yanına yeterli...eto'o ile deco'nun gitmesi taraftarıyım ama ronaldinho kalsaydı bi de rijkaardsız görseydik güzel olurdu...
bu arada arsenal'e parafraf açmak lazım kimi satarsa satsın yerine kimi alsalar "cuk" diye oturuyor takıma..hiç birşey kaybetmiyorlar.
adebayor gitse ne olur? bergkamp bırakmış sonraki sene henry gitmiş bu takımdan..
tavsiyem böyle liste hazırlamak yerine wenger'in telefonlarını dinleseler daha iyi olur..
ha bu arada -peki sen kimsin?- fikrini mi sorduk diye sorarsan aceto ne katalanlar umurumda ne franco.. raul'u, ramos'u severim ama renklerini çok seviyorum bu barça'nın.. :]

Adsız dedi ki...

xaxaxaxaxaxaxaxaxa
PEPsi COLA y sudor sueños.

benzema está en Lyon hasta 2013.
me gusta Alves, pero hemos sergio ramos
berbatov. )) quizá Guardiola quiere crear un nuevo hristo stoichkov.xaxaxa

"a cristiano ronaldo le sentaría bien el blanco" schuster

Cuando ramon calderón afirmó hace dos semanas que "el Madrid tiene 100 millones de euros para hacer fichajes"

si finalmente la operación cristiano ronaldo fracasase, el Madrid ya tiene desarrollado a través de Mijatovic un Plan B en el que entrarían fichajes de un perfil más puramente futbolístico: Huntelaar, fàbregas, Quaresma, david villa

mi equipo para 2008-2009.

casillas
pepe, sergio ramos garcía, garay, miguel torres
guti, gago, francesc fàbregas, c.ronaldo,
david villa (huntelaar), raúl

(Ramón)

CastorTroy dedi ki...

malouda gibi adamin ne isi var barca'da.. kendi gibi soguk chelski'de oynamaya devam etsin.

Berbatov'a dokunmasinlar onun yeri Premier League !

aşkın dedi ki...

Enteresandır, Coloccini ismini duyduğumdan beri nihayet Barçayı yönetenlerin beynine kan gitmeye başladı diye düşünürken Aceto onu sorguluyor.Takımın böyle sağlam ve sert savunmacılara ihtiyacı var, Puyol - Milito göbeği ile yürümez.
Coloccini topla oynamasını bilmese de olur, takımın geri kalanı biliyor zaten.O, rakibi durdursun yeter.
Bu takımın en son ihtiyacı olan şey ortasaha, bu yüzden Hleb isminin üstü bir zahmet karalansın.
Benzemayı yedirmezler, Silva harika olur, Malouda umarım yanlışlıkla listeye yazılmıştır, şimdi onlar düşünsün...

Adsız dedi ki...

Aceto öncelikle şu Ramon'a bir çözüm getirsek diyorum ben yazı yazmaktan bıktım buna beyinsiz beyinsiz takılıyor. :) Garibana özel bölüm yap bari orada yazsın da boşaltsın içini.

Konu ile ilgili, Pique 10 milyon €'ya mal oluyor, Keita 14 milyon €'ya serbest kalma maddesiyle alınacak.

Ne kalır geriye 60 milyon €. Malouda'yı çok cüzi elden çıkaracak Chelsea, 15 milyon €'ya gelebilir, hadi çok oldu 20 olsun. Kalır geriye 45.

Hleb'in Ronaldinho durumu olduğundan o da 20 milyon €'dan ucuza mal olur. Ne oldu kaldı geriye 25.

Del Nido beyfendi Alves'i daha fazla tutamaz, bir şekilde 25'e gelir, kramponu değil 2006'nın efsane Alves'i gelir tek parça olarak. :)

Malouda + Pique + Alves + Hleb + Keita = 85 milyon €.

Veya Guardiola'nın ısrarı üzerine Ronaldinho kalırsa Malouda veya Hleb'den birisi gelmez vs. Ronaldinho yine 10 numara ilk 11'de olur..

İlk 11 yaş ortalaması: 25.

-----------Valdes------------
Alves---Pique---Puyol---Abidal
--------Yaya Toure(Keita)----
------Xavi-------Iniesta-----
--Messi---------(Hleb)Malouda-
------------Henry------------

Alternatif: Marquez, Bojan, Dos Santos, Milito (uzun süre sakat), Slyvinho + Guardiola'nın altyapıdan getirdiği 3'leme veya 4'leme.. (Thiago, Assulin, Vazquez, Valiente, Sanchez, Iago Falque, Botia, Crosas arasından..)

Yani resimdeki üst sıranın tamamı o paraya gelir. ;)

Alttaki 5'li için de Laporta'nın satılacak oyunculardan hariç, gelecek sene 100 milyon €'luk transfer yapacağız sözü ile bir şeyler olabilir..

Coloccini ucuza kapatılır, Berbatov ile Adebayor aynı adamlar bunların biri gelir, Silva ve Benzema'da benzer oyuncular en azından 2'si birden alınmaz..

Adsız dedi ki...

pique'ye de elleşmeseler keşke, united'da kalsa.
bu sene avrupada süper transferler olucak, oy oy.

Adsız dedi ki...

bazıları kendi kendine gelin güvey oluyor ama bu ramon. eleman çok mantıklı şeyler demiş. google-translate ten ingilizceye çevirin bence. kendisine yazılanları çok fazla umursadığını sanmıyorum ben kendisinin.

Capitcao grande dedi ki...

Adebayor,davidsilva,berbatov,Benzema,Malouda

hepsi aynı 11'in içinde olabilirmi
bunlar aday heralde
mesela Benzema olmazsa Adebayor gibisinden

Adsız dedi ki...

Ben de bu Keita ve Malouda nin ne isi var burda diyorum.

Malouda falan yalan olur. Keita desen ikiz kardesi Toure zaten Barca da. Xavi var Iniesta var varoglu var.

Adebayor, Benzema, Berbatov dan birini ikisini alirlarsa transferin buyugunu yapmis olurlar.

Bir de Hleb faydali olur. Gerisi olsa da olur olmasa da.

Ali Erdogan

Unknown dedi ki...

Ramon iyi hoşda,fabregaslı c.ronaldolu real kadrosu kurmuş,sonra gitmiş beke miguel torresi koymuş.bi git allahını seversen.
barca berbatovu,daniyi ve keitayı alır diye tahmin edeyim.

Adsız dedi ki...

miguel torres real madrid altyapısından ama. çok mantıklı bence. öyle abur cubur transferle olmaz . her zaman o formayı taraftarı gibi seven adamlar olmalı. ona bakarsanız oleguer in ne işi vardı barçada bunca zamandır.

Adsız dedi ki...

hakkaten o keita ne alakadır malouda ne iş yapar ben de anlamadim...hleb'in de yeri barca diil kanımca...adebayor için kötü topçudur diemesem de barçada ilk 11'e asla koymam ben bu adami...

bi silvayı anlarim...bi benzemayı yaşindan...bi de coloccini dicem ama...zorla...

bi gudjohnsen wardi...aceto biliosa yazsa hakkında bişiler...tekniği olsun yeteneği olsun oyun okuması olsun...10 numara forwettir benim için...yazik oldu barçada geçen 1yilina...gelsin buraya küllerinden doğsun...coşsun coştursun...

a.c. sedef dedi ki...

keita'ya laf yok adam sezon boyu sevilla orta sahaasını ayakta tuttu ne poulsen den ne başkasından bi numara görülmedi...man united benzema'yı kimselere yedirmez barça boşuna heveslenmesin.berbatov'a dokunmasınlar inşallah gelecek seneye ramos ile birlikte şov yapacak :) pique puyol'un yanında güzel durur hleb yakışır ama almasalar keşke adebayor'u wenger bırakırsa alırlar silva'yı pek bilmem malouda'yı da yukarda yazmışlar zaten coloccini garay gelmediğine göre tek alternatif gibi duruyor...

öyle işte

Adsız dedi ki...

casillas
pepe, sergio ramos garcía, garay, miguel torres
guti, gago, francesc fàbregas, c.ronaldo,
david villa (huntelaar), raúl

valla ben bu takımı çok beğendim.
miguel torres genç ve iyi bir topçu. böyle altyapıdan adamlar olmalı mutlaka. mesela raul çok mu aman aman top oynuyor. kendi milli takımına bile alınmadı. ama her zaman takımının gözbebeği.
ya da barcelona istese iniestadan iyisini alıp oynatamaz mı ?
sanırım ramon ispanyol oyuncular görmek istiyor takımda mümkün olduğunca. bu arada fabregas katalan. yani o kadar da katalan düşmanı değil herhalde.

Adsız dedi ki...

Fabregas için; "kendi altyapımızdan çıkan bir oyuncuya para mı vereceğiz?" diye ayar çekmişlerdi.Şimdi gidip dünya para verip Pique'yi alacaklar.

Yanlış bilmiyorsam 1.5 milyon Euro'ya satmışlar ManU'ya zamanında.Böyle kazık yenir mi?

muhder dedi ki...

bu sene son yıllardaki en hareketli transfer dönemi olacak, güzel olacak.

a.c. sedef dedi ki...

arsenal de arada nasri yi bağladı bakalım daha kimleri alıcaklar :)

Adsız dedi ki...

bence bu sene transfer piyasası euro2008 den daha zevkli olur.
barcelona milan ve chelsea de büyük değişim bekliyorum.
miguel torres olayına gelince raul 17-18 yaşında forma giymeye başladı bugün bayrak adam oldu. bence bu ramon denen eleman o sebepten diyor. yani altyapıdan gelen kendi oyunculara yer açmalı diye düşünüyor.
ben de doğru olduğu kanaatindeyim.
bir galatasaraylı olarak nonda nın penaltı kaçırmasından çok cafercanın kaçırmasını tercih ederim. böyle böyle öğrenecek genç yetenekler. yani hatayı yapacaksa bugün var yarın yok biri yerine o takımın has evladı yapsın hatayı.
oğuz serdar ramona laf atıyorsun ama adam seni anamadığı için boşa sallıyorsun bir de adam kadro yapmış kendince sen de patlatmışın bir kadro.

jose dedi ki...

davıd vıllanın reale gıdecegını sanmıyorum emery bırakmayacaktır kendısını 1 sezon daha..malouda ronaldınho gıdecekse pepın sablonunda kendıne yer bulur kı sanırım abıdal-malodua ıkılısıne solu emanet edecekler

Adsız dedi ki...

Bu haber hatta fotoğrafın aynısını yabancı bir sitede görmüştüm ve gerçekten ilgimi çekmişti. Sizinde sitenizde değindiğinizi görünce fazla şaşırmadım. Zira Barcelona bu yaz transfer hareketlililği açısından hakkında en çok yazılan ve çizilen birinci takım olmaya aday.