19 Mayıs 2008

Gol Krallığı: Bundesliga

24 Toni (Bayern)
19 Gomez (Stoccarda, 1 rig.)
15 Kuranyi (Schalke)
14 Olic (Amburgo)
13 Sestak (Bochum), Petric (Borussia Dortmund), Pantelic (Hertha), Rosenberg (Werder Brema) 12 Van der Vaart (Amburgo, 4 rig.), Diego (Werder Brema, 2 rig.)
11 Gekas (Bayer Leverkusen, 1 rig.), Ribery (Bayern, 2 rig.), Amanatidis (Eintracht Francoforte, 2 rig.), Almeida (Werder Brema), Grafite (Wolfsburg, 2 rig.)
10 Wichniarek (Arminia Bielefeld), Klose (Bayern), Ishiaku (Duisburg), Misimovic (Norimberga, 2 rig.)
9 Guerrero (Amburgo), Kiessling (Bayer Leverkusen), Hanke (Hannover), Huszti (Hannover, 4 rig.), Cacau (Stoccarda), Sanogo (Werder Brema)
8 Rolfes (Bayer Leverkusen, 2 rig.), Freis (Karlsruhe), Hajnal (Karlsruhe), Dejagah (Wolfsburg)
7 Skela (Energie Cottbus, 2 rig.), Kern (Hansa Rostock, 1 rig.), Asamoah (Schalke), Klasnic (Werder Brema, 1 rig.), Dzeko (Wolfsburg), Marcelinho (Wolfsburg)
*rig:penaltı

4 yorum:

a.c. sedef dedi ki...

aceto abi toni'nin müller'in rekorunu kırıp kıramıyacağıyla ilgili bişeyler yazmıştın bu sezon hazırlık maçlarıyla 42 rekor için kaç lazımdı???

YK dedi ki...

toni gollerin devamını euro 2008 de bekliyoruzz..forza italya

Arasmus dedi ki...

gözüme çarpan en önemli istatistik ribery'nin klose'den fazla gol atmış olması. yanlış hatırlamıyorsam klose çoğu maçta ilk 11'de başlamıştı bu sezon. tabii ona lafımız yok, yanında toni gibi sezonun makinası dururken normal bir duruma ama ribery nerden geldi ne yaptı da 11 gol attı. üstüne kaç tane de asisti var acaba? kanımca ribery 20 miilyon euroluk değerini bu sezon iyice arttırdı. nereden nereye..

Adsız dedi ki...

ribery ye bak oha ya gördükçe içim cız ediyor, şimdi sol kanat arda sağ kanat ribery düşünüyorum orta da lincoln-linderoth dream team olurdu ahh ahh :(