22 Mayıs 2008

Drogba Atılmasa...

Chelsea'de 5. penaltıyı kim atacaktı? Drogba atılmasaydı o mu kullanacaktı yoksa Terry mi? Maç yazısında aklıma takılandı. Chelsea'nin antrenörü Ten Cate'in açıklaması var L'Equipe'de: Terry ilk beşte değildi. Fakat maçta herşey değişti. Drogba'nın atılması bizi bu değişikliğe zorladı.

"John n'était pas prévu dans les cinq premiers tireurs. Mais les choses ont changé durant le match. L'exclusion de Drogba nous a forcé à changer l'ordre"

11 yorum:

Adsız dedi ki...

Cok gereksiz bir tartısma bence. Sanki Terry topu daga tasa atmıs gibi konusuluyor. Gayet güzel vurdu ama ayagınn takılmasının da etkisi ile direge takıldı.

tknycl dedi ki...

o zaman bizim mağara adamı tevez'in kupa da apayrı bir katkısı varmış..(brezilya'da yılın futbolcusu seçilmiş bir arjantinli, severim ayrı konu)
saçmasapan bir taç pozisyonunda ortalığı karıştırdı, drogba'da sakin olamadı maçtan önce açıklamalarıyla ve maç boyunca kendisiyle uğraşan vidic'e çaktı tokadı ve böyle ilk 5 penaltıcı'dan biri atılmış oldu..
eğer didier adadan ayrılırsa gitmeden rafa'ya bir vidic'e 2 deyip çekip gider..

Adsız dedi ki...

drogba atılmasaydı onun ayağı kayıp kaçıracaktı, final destination rulezz :))

Beercholic dedi ki...

illa 5. penaltıyı terry atacak diye birşey yokki dağ gibi kalou vardı orada ona kullandırsaydılar 5. yi..

kutay dedi ki...

drogba nın penaltıyı atacağının garantisi var mıydı ki? bence de saçma bi tartışma. penaltı atmak farklı birşey, en iyi hücumcular kaçırabiliyor, belletti gibi, ergün penbe gibi, vederson gibi admalar soğukkanlılıkla penaltıyı gole çevirebiliyor.

penaltı demişken selçuk yula var bir de.. "bizim zamanımızda şöyleydi" der durur.

Adsız dedi ki...

Anelka duba gibi olmuş bu arada. Öyle pek bi umursamaz tripleri vardı önceden ama dün gece kesin heyecandan atamadı..

Adsız dedi ki...

Şampiyonluğu getirecek olan penatıyı kaptan atsın demiş olabilirler, Beercholic'ın dediği gibi kadroda yine de Terry'den iyi penaltı atacak adam vardı. Bu Terry'nin yüzüne bakınca aklıma nedense sadece "kibir" geliyor. Sevinmedim değil, Chelsea'ye üzülürken.

Adsız dedi ki...

Drogba Afrika kupasinda 2 sene once kacirmamis miydi penaltiyi sanki?
Terry de yagmur yuzunden kayganlasan zemin sayesinde kacirdi yoksa ters kose olacakti.

Kisacasi 2005 de olimpiyatin ruzgari liverpool'a verdi kupayi, 2008 de de moskovanin yagmuru man utd'ye:)

adminato dedi ki...

kupa ayak kaymasıyla beraber kaleci gibi ters köşe oldu.
nasip,kısmet...

hmdvrk dedi ki...

Ayagı kaydı diye teryy kötü penaltıcı keşke drogba atsın diyen zihniyette insana komik geliyor, ayagı kaydı atamadı diye kötü penaltıcı mı oldu? Ayağı kaymasa kaleci ters köşeye yatmıştı gol olacaktı.. tamamen şansızlık o kadar..

Adsız dedi ki...

terry'nin kaçirmasina üzüldüm...anelka'nın kine delirdim...biyerde satilikmiş diye okudum sezon sonu...hangi takima gitse o takim için içim yanar...futbol oynamasın bu adam...gitsin bafilicek garson kowalasın...

drogba'nın atilmasi da okdr hardcore diil kanımca...uzatmalarda adam tokatlamak sorumsuzluktur...haksızlık diildir o kartın adı...