20 Mayıs 2008

10 Yıl Sonra Mijatovic

İspanyolların nasıl gazetecilik yaptığına dair bir hikaye bu. Real Madrid'in Ajax Amsterdam Arena'da Juventus'u 1-0 yenerek aldığı Şampiyonlar Ligi Kupası'nın üzerinden bugün tam 10 yıl geçmiş. Finalin tek golünü atan bugünün sportif direktörü Mijatovic'i, AS Gazetesi koymuş uçağa Amsterdam'a götürmüş, hani ucuza kaçıp golü Santiago Bernabeu'da da simüle etmiyor adamlar. 10 yıl önce bugün; Panucci taçı kullanıyor sağ kanattan, Seedorf ile al-ver yapıyorlar, kesiyor ortayı, Raul karıştırıyor ortalığı, ceza sahası dışına seken topa Roberto Carlos çakıyor, defanstan seken top Mijatovic'in önüne düşüyor o da Peruzzi'ye çalımı basıp golü atıyor... 2010'da birileri Galatasaray 11'ini toplayıp Parken'a götürür artık...

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Futbolu bırakanların hepsi mi götü,göbeği bir anda patlama yapar. Adamı tanıyamadım. Aceto varsa bir resim arkaya jöleli o beyaz formalı formasınıda koysaydın buraya da söyle modern bir dumur yasasaydık.

dchetin dedi ki...

mijatoviç de sigarayı bırakmış anlaşılan, bi' de asıl fantezik taraf golü kösele ile simüle etmek. kelme forması, jeka(teka da olabilir) reklamı daha hoş durabilirdi halbuki.

Adsız dedi ki...

2010da bence parken'e taffarel'i gotursunlerde o uzatma dakıkalarındakı henry'nın kafasını nasıl cıkarttıgını bı daha ballandıra ballandıra anlatsın...

Ayberk dedi ki...

Ben de ona dikkat ettim. Birakir birakmaz aninda saliyorlar gobegi. Tek istisna Ridvan sanirim.

Bu arada nostaljik Mijatovic icin:

http://www.soccer-gallery.net/pics/mijatovic3.jpg

Ortega dedi ki...

2010 deyince söylemek istedim; ben, Gs'nin Uefa ve Süper Kupa şampiyonluğu etiketlerini iyi kullanamadığını düşünenlerdenim. Ayrıca bizim basının böyle bir şey yapmayı aklına getireceğini de sanmıyorum :)

kutay dedi ki...

golden sonra sağ eli havada depar attıydı.. hey gidi..