25 Şubat 2008

Udinese Sapığı

Geçen sezon doping testinde yakayı ele verince sezonun geri kalanını evinde geçirmişti Marco Borriello. Milan adı lekelenen golcüyü elden çıkarıp işin içinde sıyrılmayı tercih etti. Bence Milan forvetinde her zaman iş yapardı bu adam. Geno'ya sattılar Borriello'yu. Bu sezon kafayı Udinese'ye taktı Borriello. Ligin ilk yarısında 3-2 kazandıkları maçta hat-trick yapmıştı Udinese'ye. Dün de deplasmanda 5-3 kazandılar, yine hat-trick yaptı. Bir sezonda bir takıma 2 kez hat-trick yapan kaç golcü vardır ki bu dünyada. 15 golle gol krallığında Trezeguet ile en tepede. Del Piero Euro 2008'i evinden izler, Borriello da milli takım kampına gider.

4 yorum:

Ezequiel dedi ki...

97-98 sezonunda Hakan Şükür Altaya ilk maçta 4 ikinci maçta 3 gol atmıştı. Hatta 2. maçın sonunda dönemin Altay kalecisi Şanver; Savunmadaki arkadaşlarımla birlikte bu sezon Hakan Şükürü gol kralı yaptık tebrik ediyorum, şeklinde bir açıklama yapmıştı.

Taylanov dedi ki...

Ahah. FB ve GS rekabetinde sadece derbi maçlarda gol atması için oyuncu transfer alınırdı eskiden. Atkinson kalmış aklımda.. Başkalarıda vardır elbet..

Adsız dedi ki...

Galatasaray'ın kötü transferleri hep Beşiktaş'a patlardı bir ara. Van Gobbel'i hatırlıyorum(kötü transfermiydi gerçi ama tutunamayan diyelim) Beşiktaş'ın başında bir de Serhat sorunsalı vardı , olası bir Anderlecht-Beşiktaş eşleşmesinde gene yazabilirler Ahmet Hassan'la

efess dedi ki...

şanver demişken,sanırım türk futbol tarihinin Hakan Şükürden en çok gol yiyen kalecisi olma rekoru büyük ihtimalle onundur.