29 Şubat 2008

Karim Benzema

Kaka'nın Milan ile sözleşme uzatması sonrasında Madrid medyasının yeni kahramanı Karim Benzema. Şampiyonlar Ligi'ndeki O.Lyon-Manchester United eşleşmesinin 1-1 biten maçı sonrasında Alex Ferguson'un "onu gelecek sezon için düşünüyoruz" açıklamasına O.Lyon başkanı "oynanmamış bir maç var, futbolcunun aklını çeliyorlar" diye tepki göstermiş ve "halihazırda 70 milyon Euro'luk teklifin hazır olduğunu" söylemişti Benzama için. Biraz uçmuş ama canı sağolsun. 1987 doğumlu Benzama için fazla kelime sarfiyatına gerek yok. Alain Perrin'in elinde zirve yaptı. Sezon sonunda O.Lyon'un elinde tutacağını sanmıyorum. Aulas kadar transferden para kazanan başkan mı var?

2 yorum:

Adsız dedi ki...

benzema acikladi, gelecek sezon da kesin lyon da. lyon dan sonra ilk adres real olacak bunu da aciklamisti kendisi zaten.

Adsız dedi ki...

Genc bir futbolcu ne kadar yetenekli olursa olsun, rustunu ipat etmeden bu paralarin dokulmesini anlamiyorum, anlayabilecegimi de sanmiyorum. Rsutunu ipatdan kastim ; milli takimiyla dunya veya avrupa sampiyonasinda basari yasamak, bir basari varsa bunda aslan payina sahip olmak, ulusal ligde yasindan beklenmeyecek duzeyde olgunlukta bir oyun ortaya koymak vs vs. Sadece potansiyele, muhtemel hizmetine bu paralari vermek enayilik, gerzeklik. Ha alirsin ne olur ? Martin Taylor gibi bir balta gelir, ayagini eline verir sen de bi bardak su icersin ustune o paranin. Garanti belgesiyle gelmediyse tabi. Kafayi yiicem yok boyle bir isbilmezlik.