26 Şubat 2008

Patronun Oğlu Giremez

Liverpool'da Amerikalı patronların yeni stad vaadi de barışı sağlamamış. Sağlamasın da zaten. George Gillett ve Tom Hicks 'in oyuncağı haline gelen Liverpool'da tribünlerin protestosu bu kez Anfield Road'da değil başka bir mekandaydı. Patronun oğlu, Liverpool'un kalesi puba adımını atmaya cüret ederse ne olur? Geldiğine, geleceğine pişman olur. Tom Hicks'in oğlu 3-2 kazanılan M.Brough maçını Anfield Road'da seyrettikten sonra Liverpool taraftarının maç öncesi ve sonrasında gittiği en popüler pub olan The Sandon'a geliyor. Tabii peşinde bol miktarda korumayla. Tipik Amerikalı ahmaklığı işte! Liverpool tribünlerinin ağır abileri de Hicks'un oğluna tezahüratlarla hakaretler yağdırıp, The Sandon'dan kovuyorlar.

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Endüstriyel futbolun baronları(ki liverpoolu çok sevdiğimdendir sanırım
bu adamları hiç yakıştıramıyorum)bari
adamları publarında rahat bıraksınlar...

Adsız dedi ki...

Demirören'in oğlu daha küçük olmasa Kazan örneği verecektim . Sahi bizim böyle mekanlarımız yok gibi . Fb-Develi örneği var ama orası "underground" bir yer değil .

Adsız dedi ki...

Takimi alan almis satan satmis, sen oglunu bardan kovdum diye sevin:) Yanilmiyorsam (ya da okudugum siteler beni yaniltmiyorsa)Wimbledon satildiktan sonra taraftarlari gidip amator takim satin alip onu desteklemislerdi "Gercek Wimbledon" diye. Hem Amerikali'nin parasiyla alinan topcunun formasini gecir sirtina havani at, hem de onun oglunu bara sokma.
enteresan

Adsız dedi ki...

Bizde sorarsanız durum böyledir .Ama aynı ağır abiler , zengin işadamı fanatik ararlar , deplasmana otobüs kaldırsın , meşale alsın ..diye

Besteleri clubları süsler , pop şarkıcılarına ilham verir..

Abramoviç keşke bizi alsa , Uzan bize başkan olsun , Koç bize gelsin , Yıldırım'ın amcası daha zenginmiş o gelsin ..Biz zenginleri severiz aslında..

Adsız dedi ki...

bu pub'a gitmek nasip olmadı ama youtube'ta çok kere rastladım, bir çok tezahurat bu pub'da çıkmakta...kuyt'a olsun, gerrard ve benithez'e olsun süper besteler çıkartıolar....


kim bilir patronun oğlu payını nası almıştır o ambianstan :)

Ortega dedi ki...

Hani pek alakasi yok da, Aziz Yildirim'in bizim mac izledigimiz mekana geldigini ve bizim de ona kufurlerle hosgeldin dedigimizi hayal ettim bir an..sonra da nedense "polis ve cop" ikilisi gozumun onune geldi..

-Vurdurtmayin kendinizi