5 Aralık 2007

Ruhsuz Çarşamba

Milli maçlar, Şampiyonlar Ligi derken bu hafta ortası pek ruhsuz geçiyor. Erteleme maçları, alakasız Bernabeu Kupası, UEFA Kupası'yla dolu bir akşamdı. 10 dakika katlanabildiğim maçla başlayayım. Sırp kanalı veriyordu. Real Madrid-Partizan. Santiago Bernabeu Kupası. Bu kupa sezon başında oynanırdı, ne oldu da bu tarihe kaldı hatırlamıyorum. Bu tarihte oynayacak rakip bulamayınca sportif direktör Mijatovic'e "senin çocukları çağır" demişler galiba. Partizan'ın efsanesidir Predrag, onu mu kıracaklar, Madrid görüp, 2 yiyip döndüler. Inter-Lazio maçının ilk 45'ine sabredebildim. Lazio yarı sahayı zor geçiyordu. Inter'deki Pele'yi tuttum.
Zlatan yine şarlatanlık peşindeydi. Bu adam büyük futbolcu ama rakipleriyle taşak geçer gibi oynaması sinirime dokunuyor. Biri penaltı bir de boktan bir savunma hatasından 2 gol yedi Lazio. RAI dönüşümlü verince Roma'nın da ilk yarıda attığı 2 golü gördük bu arada. Fox Tv dizi yayınlayacağım diye Newcastle-Arsenal maçını vermedi. Bu kanaldan bu sezon sonunda kurtulmak lazım. Hazır NTV spor kanalı kuruyor, bütün ligleri alsın kardeşim, biz de kurtulalım bu dertten. AZ Alkmaar 1-0 galipken Nurnberg taraftarı deli gibi destek veriyordu, maçı son 5 dakikada Mintal ile çevirmişler, kendi takımım kazanmış gibi sevindim. Yunanlılar UEFA'da bu akşam 2'de 2 yaptılar. Villarreal'de Tomasson denilen dallama az daha hat-trick yapıyormuş, penaltıyı kaçırmış. Atkıların kuryeye verilmesi biraz gecikti. Alacaklılar kapıya dikilmesin diye dedim..

3 yorum:

firatyeşilbaş dedi ki...

digitürkte 70. kanaldaki fox sports ingiltere premier lig maçlarını veriyor.

haftada 4-5 maç veriyorlardır bugunkü newcastle-arsenal maçını da verdiler.

bilgilerinize...

cogito dedi ki...

Pele zaten hali hazırda sağlam olan fiziğini , daha iyi şekilde nasıl kullanacağını öğrenirse lokum topçu olur.Bu da maç tecrübesiyle olacak birşey , o yüzden bekleyip görelim.İsmi de çekiyor keretanın , orjinalinden hazetmesem bile.

Adsız dedi ki...

Puan farkını korumamız güzel oldu dün akşam... Ama Roma da ısrarlı takibini sürdürmekte, bakalım Juve ve Milan da atağa kalkacaklar mı...