7 Aralık 2007

Otel Odaları

2006 Dünya Kupası'nda İtalyan Milli Takımı 'nın 40 gün boyunca Duisburg'da kamp yaptı. Otelin sahibi İtalyan, Lippi ile turnuvadan 9 ay önce anlaşmış, maçların oynanacağı şehirlere uzak olmasına rağmen Lippi sözünü tutmuş. Otelin sahibi arkadaşım olunca -aradan bir yıl geçmişti- "kamp dönemindeki oda listesinin bir kopyasını ver" dedim, verdi tabii. Kendimce tarihi belge işte. Dünya Şampiyonu İtalya Milli Takımı hangi odalarda kalmış -ki her odada futbolcuların bir fotoğrafı da asılı halen- Bizim memleketin takımları kamp yaptıklarında odalarda genelde iki kişi kalır. İtalyanlar yekten takılmış. Gattuso'ya 121 numarayı vermişler, koridor başı, lobide vukuat olursa hemen zıplasın diye. 2 oda yanında Totti. Kaptan Cannavaro üst katta, Del Piero 203'de, Inzaghi koridorun en sonunda 224'de ve Lippi 3. katta suitte. Internette onca belgeyi, fotoyu bu bloga taşıyorum; bir kez de benim katkım olsun dipsiz kuyuya.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Peki bu Castellacci, Abete ve Riva niye 2 oda kullanıyo (:
Kısa bi araştıma yaptım emin değilim ama Casettacci takım doktoru, Abete ise federasyonda görevli bir arkadaş. Diğerini bilmiyorum. Hadi Castellacci yi anladık hemşireler filan da var oda lazım da diğerleri ne ola :P

Trofolo dedi ki...

watermark a hasta oldum

Dobrowski dedi ki...

eski postları dolaşırken aklıma geldi. 100 numaralı adam yokmuş oda boş belki yok öyle bi oda. bizim takım olsa kim kalırdı o 100 numaralı odada geldi aklıma? 100 numaralı adam kim olurdu milli takımda =)