23 Kasım 2007

Napoli Çocuğu Cannavaro

Has Napoli çocuğudur Fabio Cannavaro. Inter'e gittiği zaman Parma'nın bayrak adamıydı. Moggi ile telefon kayıtları ortaya çıkınca -Moggi Juventus'a transferi için Inter'de arıza çıkartmasını, yönetime ben gitmek istiyorum demesini salık veriyordu- ayıp ettiği anlaşıldı ama Capello ile iyi iş yaptılar. Önce Juventus sonra Real Madrid'de. Sıkı Inter'li bir İtalyan arkadaşım ısrarla büyük topçu olmadığını, ufak takımlarda oynasa bu oyun tarzıyla 2 maçta bir atılacağını söyler, kafa sallamam açıkçası. Foto da şudur: Napoli'li Cannavaro, Campania bölgesinin tanıtım reklamlarında oynamış. Bizim Türkiye'yi tanıtan reklamlarda, ben hiç spor öğesi hatırlamıyorum. Hayır var diyen buyursun...

3 yorum:

Adsız dedi ki...

hayret, arkada planda silahli adamlar yok. :)

böyle campania tanitim filmi olmaz.

Adsız dedi ki...

Anlamadım ki ben bu neyin reklamı? Kaslı yakışıklı İtalyan erkeği reklamı mı? Gerçi dövmeleri ve çizgili tişörtüyle hafiften (aslında epeyce)gay denizci havası yakalanmış. Jean-Paul Gaultier parfüm reklamı bir nevi. Napoli, capri, mergellina manzarası önünde nedir o gülüş?
İlla bizim memlekete de uyarlansın diyorsak, mesela Gökdeniz Karadeniz aynı kılıkta, bir takanın içinde, arkada Sümela Manastırı manzarası, bir o yılışık gülüş... Adamı top diye bir daha değil Trabzon'a, tüm Karadeniz'e adımını attırtmazlar!!

Yağız Gönüler dedi ki...

Asla bir nesta olamaz. Hatta materazzi bile olamaz.