31 Ekim 2007

Valencia:1 Real Madrid 5

NTV için zor seçimdi, Real Madrid-Valencia maçını tercih etmişler, Atletico Madrid-Sevilla bekliyordum, en azından bir saat geç başladığından 2. yarısını verebilirlerdi ki ilk yarı 2-2 bitti. ( 4-3 Atletico kazandı). Güntekin Onay bu maç anlatmaya gelirken Marca, As gazetesi okuyan adam. Schuster'in basın toplantısındaki demeçlerinden bahsediyor, piyasadaki spikerlerin kırık fırın ekmek yemesi lazım bu adamın seviyesine gelebilmeleri için. Futbol güzel ama garip oyun. Valencia sezona süper başladı, seri galibiyetler aldı, ardından Rosenborg ve Sevilla mağlubiyetleri hocayı yedi. Koeman tam anlamıyla bir enkaz teslim alacak. Geçen sezonki tarihi şampiyonluğun mimarı Guti yine korkunç oynuyor. Robinho da alem sonrası havasını bulmuş. 30 dakikada 3'lediler maç orada bitti. Sonra 4 oldu ilk yarı, 6 da olurdu. Ramos bile sağ çaprazdan gol attı, o kadar yani. 2. yarıda Roma derbisine bakarken 5-1 olmuş ama ne önemi var. Bu skor manita demek, yarın Marca ve As illa ki bu manşetle çıkar..

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Guti akıllara zarar, bu kadar dikine oynayabilen bir Ribery var o da her işi yapıyor zaten.

Valencia'da Albiol'e sabır göstermek lazım ama yanında Helguera Ayala etkisi yapamıyor. Bir del Horno vardı noldu sahi ona. Onla birlikte Miguel, Joaquin, Vicente dünyanın en iyi kanat organizasyonu yapan takımı olmalılar. Bugün sahada yok gibiydi ama Silva da dehşet bir yetenek.

Güntekin Onay iyidir ama bir maçta Nelson Valdez'i yerden yere vurduktan sonra Paraguay'lının duble yapmasını unutamıyorum bir türlü. Okay Karacan maçı iyi okur ama bazen lafı gereksiz uzatır, nereye bağlayacağını bilmez. Güntekin Onay iyidir hepsinden.

Unknown dedi ki...

Robinho da zaten attığı golden sonra Real'in ne yaptığını taraftara göstermiş.

Unknown dedi ki...

Güntekin Onay'ın dünkü maçta söylediği, "Valencia'nın utanç gecesi", "Angulo Valencia'nın onurunu kurtardı" türevinde sözler ve bunların rahatsız edici sıklıkta telafuz edilmesi hoş değildi. Ama yayına hazırlık, Avrupa'yı takip etme konusunda çok fazla rakibi olmadığı bir gerçek.

ısmarlama gezgin dedi ki...

Del horno sezon başında a.bilbao ya geçti

Güntekin real in futboluna ayak uydurdu ve şiir gibi bir anlatım sundu bize, ağzına sağlık

Valencia ya gelince; bir Cisse li Morientes li Liverpool un yeri gozumde hala doldurulamadı, bi de Aimar lı Ayala lı Valencia nın.

Adsız dedi ki...

korkunç'u müthiş anlamında kullanıyorsun, bir yerde daha görmüştüm (Vucinic için). tam anlamıyla ingilizcedeki terrific gibi. dehşet denir ama böyle korkunç denir miydi diye emin olamadım, yabancılaştım resmen. ama tdk'ya göre gerçekten varmış.

(Mourinho o aşamaları geçtiğini düşünüyor olmalı. İtalyan büyükleri bekliyor sanırım).