4 Eylül 2007

Vıcık vıcık bir Patrick Vieira hikayesi

Önce Anılar... Cengiz Kurtoğlu değil ama. T3 diye bir dergi var; Türkçesi çıktı bunun 2 ya da 3 yıl önce. Aldım bir sayısını, o zamanlarda LCD/plazma tv peşinde koşturuyoruz. Panasonic Viera'yı şöyle tanıtmışlardı: Adını Arsenal'in Fransız oyuncusundan alan..." Aldığım ilk ve son sayısı oldu o derginin. Sen teknoloji dergisi yapıyorsun, Panasonic'in Viera'sının "Vision-Era" olduğunu bilmiyorsun; bir de Patrick Vieira falan saçmalıyorsun. Kardeşim adam çok koşuyor, top kapıyor da neden plazma tv'ye adını versin hani krampon olsa anlayacağım. Patrick Vieira'dan devam edeyim. Maçlarda her daim formasının önünde ekstra bir ıslaklık vardır, hani milletin sırtı terler bu adam tersinden mi dersin, değil. Sümük desen ayıp. İşin aslı Vicks. Vieira, plazma değil futbolcu olan; maçtan önce nefes alışını kolaylaştırsın diye formasına Vicks boca ediyor. Bir zamanlar Hakan Ünsal gibi burnuna bant takanlar da vardı ne oldu onlara...

5 yorum:

Adsız dedi ki...

bence bu arsenal formasında bi terslik vardı herkesin göğüsü ısırılsıklam oluyordu.tabi vieira'nın biraz fazla ıslanıyordu.

euphrates dedi ki...

arsenal zamanında vieira'nın önündeki lekenin, formadaki o2 reklamını telefon degil de su sandığı icin su lekesi oldugunu dusunen arkadaslarım olmustu..

Adsız dedi ki...

appiah ta sürer bu vicksten arada.

Yağız Gönüler dedi ki...

Anilar icin Coskun Sabah demek daha dogru olabilir :)

Anıl dedi ki...

Ben de hep merak ederdim bunu!