18 Eylül 2007

Peki Bir Sor Capello Neden İstanbul'da

Spor medyası Zico'nun yerine hoca beğeniyor bugünlerde. Capello da yarınki Fenerbahçe-Inter maçı için İstanbul'a gelince en acarından bir muhabir haberi patlatmış. Beraber okuyalım: İnter Teknik Direktörü Mancini’nin İtalya basınında yer alan haberlere göre tahtının sallandığı gündemdeki yerini korurken, Zico’nun da durumunun tehlikede olması Capello’nun bu iki hocanın yerine anılmasına sebep olmuştu. Son olarak Real Madrid’i çalıştıran ve bu sezon henüz hiç bir takım almayan Capello’nun böylesine bir maçı izlemek üzere İstanbul’a gelmesi dikkat çekti. Bakalım Capello Zico’nun mu, Mancini’nin mi tahtına geçecek?
Muhabir papatya falı açmış. Bakalım ne olacakmış? Ben olacağı değil; olanı söyleyeyim. Capello, RAI'nin yorumcusu, yarın akşam maçı İtalya'da RAI veriyor. Adam da yorum yapacak. Bir sorsanız adama, olmadı beraberinde gelen bir İtalyan gazeteciye. Ne ayak bu Capello ne işi var diye İstanbul'da. Bu arada bizim medya Mancini'yi de koltuğundan etmiş. Bravo diyorum; bak el hareketi yapmıyorum. Yapan Capello o da arşivden...

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Basınımız Inter'e bile el atmış sonunda :) Neticede Dünya Kupası'nda "Gerrard ve Lampard yanyana oynamaz" yorumları yapan güzide insanlar da çıkarmış bir medyaya sahibiz!