17 Eylül 2007

Pazartesi Notları #15

# Sözlük izlenimlerime göre baskette herkes İspanyol milli takımına kılmış, "çirkeflermiş", ben bilmem, Ruslar, İspanya'da kazandı. İlginç olan voleybolda da iki ülke final oynadı. Rusya'da. Orda da İspanyollar tarihlerinde ilk kez şampiyon oldular. 1-1 yani Pazar'ın skoru...
# Naklen yayında iki pis sakatlık geldi ekrana. Silvestre'nin dizi gitti, sezonu kapadı. Shevchenko da Samba'nın kafasına vole attı. Bir zaman sonra sahaya herkes Cech gibi kask ile çıkacak galiba futbolda.
# Arsenal derbide Tottenham'a yine ekmek vermedi, deplasmanda 3-1 aldılar ama Adebayor ve Fabregas'ın attıkları da gol değil, başka birşey onlar.
# Liverpool'da Rafael Benitez'in meşhur kadro rotasyonu taraftarını çıldırtmaya devam ediyor. Bunca yıldır ligde şampiyon olmamışsın hala Şampiyonlar Ligi maçını düşünüp Gerrard-Torres'i yedek bırakıyor bu İspanyol. Ayıp kardeşim.
# Cristiano Ronaldo penaltı almak için kesin villasının havuzunda özel antrenman yapıyor. Nedir bu kardeşim her maçta en az 3 kere balıklama atlamak? Everton'da Arteta ne güzel adamdır.
# Chelsea-Blacburn maçı için Madame, aksiyon filmi gibi dedi. Kesinlikle hak verdim. Kalou'nun canım golünü yediler, Mourinho yine çıldırdı
# Cumartesi yine maç manyağı olduk. Bayern Munich-Schalke 04 maçı güzeldi. Bu takım hala Ballack'ı arıyor. Ben olsam devre arasında direkt geri alırım. Para kazandırmadı, sattı bize diye ağlamaz Almanlar.
# 3 büyüklerin maçlarında hakem faciası vardı. Beşiktaş'ın verilmeyen golü, Fenerbahçe'de Kezman'ın dirseğine çıkan sarı kart( ya kırmızı çıkar ya da pas geç) ve Konyalı futbolcunun anlamsız sarı kartı. Antep'de De Nigris, Manisa'da Holosko inanılmaz oynuyor. Biz Kezman aleyhine yazı yazınca Hollanda Ligi'ni mi küçümsüyor olarak anlıyorlar.
# Ancelotti de Rafael Benitez gibi ligde yıldızlarını evde bıraktı. Bahis oynayanlardan büyük küfür yemiştir. Var ya biz de yorumcular. Kaka'lı Milan kazanır falan diyenler... Hadi ordan!..
# Serie A'da fark yiyen ertesi hafta diriliyor. Udinese de gitti Juve'ya patladı.
# Fox TV'deki spiker sorunu hala çözülmedi. Lig TV'de Melih Şendil çok Fenerli duruyor mikrofonda.
# Torik alıp, lakerda yaptırmanın tam zamanı. Bay V, rakı ve soğuk meze sonrası yemeğe bir bardak sıcak çayla ara vermenin büyük yararını olduğunu fısıldadı. Sonra devam tabii...
# Şarap, kalamar, levrek buğulama. Hepimiz günahkarız, hepimiz...
# Cenevre gölünde balık var mıdır?

1 yorum:

mert dedi ki...

alakasız olacak biraz ama sevilla çakmış kısmında maçın recreativo'yla oynandığını gördüm, bizim ersen gidecekti oraya yalan mı oldu noldu?