10 Eylül 2007

Fernando Belluschi

Derbilerinde bir tarafın banko favori olduğu günler vardır. Geçen sezon da River Plate'in sahasındaki derbide Boca favoriydi. Daha formdaydılar, daha iyi kadroları vardı, River'da 4 eksik vs.. Gago ve Higuain'i Real Madrid'e transfer ettiren maç oldu o derbi. River Plate "herşeye rağmen" 3-1 kazandı. Belluschi'yi o derbide ilk kez seyretmiştim. Muhteşem oynamıştı. Bizim 3 büyüklerin orta sahasına koy, sonra forveti ikiler misin, üçler misin keyfine kalmış. Bir ara Atletico Madrid'e geliyor haberleri çıktı ama o bu sezona da River Plate'de başladı. Daha 24 yaşında. Gelecek sezon illa ki La Liga ya da Serie A'ya gelir.

4 yorum:

gio dedi ki...

hemen 40 milyon dolar değeri biçmişler.

Adsız dedi ki...

hep 3 gol attığında hatırlanıyor nedense, bu adam sadece gol atmıyor ki.. bir dahaki hat-trickine kadar ekranlardan ve uslardan uzak kalacak.

Unknown dedi ki...

Belluschi 1 maç oynar 10 maç yatar. Bunun sorumlusu hem kendisi hem de pasarella.

kendisi; markajda siliniyor, kontratak-tek top futbolu dışında bir sistemde saçmalıyor. topla oynama oranı yüksek takımlarda başarılı olamaz.

pasarella; oyun kurucu olarak oynatıyor genelde, şıvaynstayger-ayhan akman rolü vermeli halbuse.

özet: şimdilik; arada wonderpass ve wondergoal atan abartılmış bir oyuncu. büyüdü de artık. bakalım ne olacak. ümitli değilim.

Unknown dedi ki...

bir de 40m u pasarella biçti geçen sene, bayaa bir testis konusu olmuştu.