7 Mayıs 2007

Pazartesi notları 9

* Haftasonun en nefis maçıydı Real Madrid-Sevilla. Dün gece maç bitince yazamadan duramadım bloga. Bugün Guti manşetlerde doğal olarak İspanya'da. Kalan maçlarda Barça'nın fikstürü hala çok müsait ama Real Madrid de koptu geliyor.
* La Liga'da Nastic geldiği gibi gitti, Sociedad da gidiyor, Celta Vigo Bulgarı getirdi başa ama nafile. Yine de sona 5 hafta var 37 puanlı Osasuna dahil 5 takım potada.
* Bundesliga da tadından yenmiyor bu sezon. Bu hafta kafadaki 3 takım da kazandı. B. Munih ise sürünüyor, küme düşen Gladbach'ı bile yenemediler. Şampiyonlar Ligi'ne giderler mi?
* Chelsea 1 haftada herşeyi kaybetti. Önce Şampiyonlar Ligi sonra da Lig. Çarşamba akşamı artık prestij maçına dönen Chelsea-Manchester United var Londra'da. Mourinho artık yolcu.
* Christian Vieri 1 yıl sonra topa dokundu onda da 40 metreden voleyle çaktı. Sözleşmesi attığı gol başınaydı. 50 bin euro kaptı bu golden. Ben olsam çift öderim böyle gole.
* Çarşamba İtalya Kupası finali ilk maçı var. Roma-Inter iyi maç olur.
* Arjantin'de kan akıyor futbol uğruna. River Plate taraftarı alayına gider yapmış. Boca'nın 3-3 biten maçından önce oluyor bunlar, bu sonucu bilseler bu kadar zıvanadan çıkmazlardı.
* AZ Alkmaar da tüm takıma Prozac dağıtsınlar. Son hafta kaçan şampiyonluktan sonra bir de Hollanda Kupası'nı penaltılarla Ajax'a verdiler.
* Kızılyıldız'ın santrforu müthiş adam. Derbide Kızılyıldız deplasmanda Partizan'a 2-1 çaktı.
* Kayseri Eriyesspor-Rizespor maçı inanılmazdı. 6 puanlık maçta 9 kişilik rakibe 2 penaltı ve bir torba gol kaçır sonra da +95'de beraberlik golünü ye. Benzerini de Lyon, PSG'e attı deplasmanda.
*Yaldızlı kafa Beckham botoks yaptırıyormuş. Yakında dötünü de gerdirir bu herif.
* Bizim burdaki Delgado'yu alırken bu adamı Güney Amerika'daki Delgado ile mi karıştırdılar bir zamanlar Aykutların Kadıköy'e gelirken karışması gibi.

Yaş üzüm rakısıyla kebap yiyenleri kınıyorum. Memleketin en iyi rakısı Kara Efe ve Tekirdağ. Bu rakı mevzusuna detaylı olarak değineceğim. Demokrat Parti geri dönmüş. Kırat bu kez Batı'ya bakıyormuş. Hadi oradan. Abdullah Gül'ün tansiyonu çıkmış. Milletin 1 aydır inmeyen tansiyonu ne olacak peki? Raul'u maça götürdük, stadı dağıttı, dondurma istiyorum diye diye 90 dakikayı bitirdi. Bay E. New York'dan döndü. Benim siparişlerle birlikte. Yanacağız muhtemelen. Yaptıkları yapacaklarının garantisiyse eğer Sarkosy bir bok yapamaz. Aptal Fransızlar, Paris'de 2 bidon yanınca bu adamı başkan yaptılar. Kadıköy'ün ve alemin en iyi kasabı çarşıdaki Elif Et. Cumartesi bir şiş verdiler, pamuk gibi. Bay K ve Bay V ile bir büyüğün yanına verdik.
Bu internet nelere kadir! Fenerbahçe-Trabzonspor official dua topici var bu alemde ya. Kafayı yemiş millet.

Hiç yorum yok: