28 Mayıs 2007

Pazartesi notları 10

# Milan'ın Atina dönüşü Ambrosini'nin elinde yükselen "şampiyonluğu g.. s..." pankartı Milano derbisi tarihinin en ağır gideri oldu. Ambrosini özür diledi, Galliani büyütmeyelim, Mancini bizim takım bunu unutmaz dedi ama Inter dün şampiyonluk kutlamalarında Ambrosini'ye pankartı eksik etmemişti.
# Milan yine Reggina'ya maçı sattı. 2004'de de Reggina'ya Mayıs ayında 3 puan lazımdı, kazanmışlardı. Ardından diyeti 5 maç arka arkaya kaybederek ödediler Milan'a. Milan yine kıyak geçti ve Reggina kümede kaldı.
# Siena yine 80'den sonra attığı golle kümede kaldı. Chievo bütün sezon düşmeyi haketmişti. Bir takıma aynı hoca 2. kere geldi mi hayır etmez kuralı Del Neri ile devam etti.
# Juventus yine şerefsizlik yaptı. Deschamps'a yol verdiler. Adam takımı şampiyon yapmış, Serie B'nin pisliğini çekmiş. Şimdi Lippi gelir diyorlar.
# NTV'de Okay Karacan ısrarla haftasonunda La Liga var diyor. Fikstüre bir daha baksın.
# Toulouse zor olanı başardı. Nantes maçından hükmen galip geldiler, Bordeaux'yu yenmeleri de yetmiyordu, Lens gitti Troyes'da kaybetti. Toulouse ilk kez Şampiyonlar Ligi'nde.

# La Liga'da Barselona medyası 5. vitese taktı. Getafe teşvik aldı diye ortalığı gerdiler şimdi de hakem Perez Burrull' Ronaldinho'yu atınca asıl parayı o götürdü diyorlar.
# Bütün hafta Osasuna, Real Sociedad'a maç satar dediler, ender gelişen Osasuna atakları yine işe yaradı. Sociedad ve Celta Vigo kalan 2 haftada kurtaramaz.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Ambrosini 'ye açılan pankartta ne yazıyor acaba,İtalyanca bilmeyen arkadaşları da bilgilendirelim lütfen,merak ettik... :)

Yağız Gönüler dedi ki...

Şerefsiz ambrosini yazıyor pankartta..

Adsız dedi ki...

Eyvallah Romanista...