30 Nisan 2007

Pazartesi notları 8

* Hollanda'da lig acı bitti. Kasaba takımına kaybeden Az Alkmaar'ın maçını Business C.'da seyrettim, spiker bu dünyadan değil. Ajax bir gol daha atsa şampiyon olacak, AZ 2-2 iken atsa olacak, PSV kaybettiği eşeği bulup sevindi işte.
* Chelsea kafayı Liverpool'a takmış olmalı ki ligde berabere kalıp taşa oturdu. Man. United, Everton deplasmanında 2-0'dan 4-2 aldı maçı. Ronaldo oyuna girdiğinde skoru tahmin edin. Neville da eski takımına kıyak geçip kendi kalesine gol atmış.
* Roma derbisi gündüz olunca çekilmiyor. Totti tek antrenman yapmadan çıkıp oynayınca eksik kaldı. Mancini'nin inceleriyle de bitmiyor tabii maç. Lazio kalecisi Peruzzi -ki 37 yaşındadır-maçtan sonra futbolu bıraktım dedi.
* Parma yumurta kapıya sıkışınca aklı başına geldi ve Serie A'dan bu sezon da düşmezler.
* Real Madrid en büyük engeli aştı. A. Bilbao deplasmanında kazandılar, Sevilla'ya da sahalarında çakarlarsa La Liga karakolda biter.
* Atletico Madrid'in ağzını burnunu kırmak istiyorum. Ruhsuzun en büyüğü bunlar.
* Sevilla, olası bir UEFA Kupası finali provasında Espanyol'u 3-1 yendi ligde. Bu sezon da Sevilla kupayı alırsa, 85 ve86'da Real Madrid'in ikilemesini tekrar etmiş olacaklar.* Luca Toni'nin Bayern Munih'e transferi konuşuluyor ama B. Munih bu sezon Şampiyonlar Ligi'ne gider mi belli değil?
* Schalke 04 ballı takım. Kaybettikleri haftada Werder Bremen de 3 puan bıraktı. Stuttgart koptu geliyor bu arada.
* Trapattoni 10. şampiyonluğunu Avusturya Ligi'nde kazandı.
* Barcelona maçında 3 yiyince stadın elektriklerini kesenler şimdi de kameraların kablolarını kesmişler. Allah'ın sopası yok. Hayır var. 2 kere indi kafalarına.
* Kezman pas alamayınca "beni çıkar" dedi sonra aklına kazandığı 3.5 milyon euro geldi. Ekmek parası işte.
* Ricardinho'ya saldıran vatandaş işinden kovulmuş. Adını Telegol'de deşifre etmişler. Yolda nasıl yürüyecek onu merak ediyorum. Mesela Beşiktaş meydanında.
* Şekip Mosturoğlu "kulübe 100 bin faks geldi" dedi maçtan 36 saat sonra NTV'de. Yavaşşş!

Cumhuriyet Mitingi muhteşemdi de Tuncay Özkan'ın hangi sıfatla kalabalığa seslendiğini anlamadım. Artık kartvizitini ortaya koyma vakti geldi bu adamın. Medya patronu mu; politikacı mı? Şehir hatları vapurlarında kahve niyetine Nescafe satıyorlardı. İmam kardeşliği adına Ülker Cafe Crown satmaya başladılar bir zaman sonra. Tadı bok gibi, içmiyorum zaten. Etiler'i özlemişim. Eczane kapanmış, pastane açılmış yerine, iş yapmaz yakında kapanır. Akmerkez yine puşt dolu, Akatlar'da suda fondü tattım trofolo, Lippi Jr. ve Signorita'nın masasında. Fena değil ama ben yine yağda alayım. Peynirli olanı da bana uzak dursun.Trofolo, Amsterdam'dan Raul'a Real Madrid forması getirmiş. Pek yakıştı. Ailecek teşekkür ediyoruz kendisine. Raul'a bu hafta ilk bisikletini alacağım. Kırmızı bisiklet istedi, 3 tekerli olanlardan. Akmerkez'de oyun parkında muhteşem araba sürdü. McLaren Mercedes ile virajları dönerken bir direksiyon tutuşu var sanırsın Montaya. Bu ülkede sakal bırakma özgürlüğü yok. Herkes bir ideolojik sebep arıyor kılımın kökünde. Yok kardeşim rahat olun namaza başlamadım. Lakin bu hafta sonu içemedim de ortam olmadı. Hem kestim sakalları, hatırası 2 kare foto kaldı.

1 yorum:

Trofolo dedi ki...

Giovanni ile Akmerkez Chicco'da bir Vespa GT minyaturu gorduk. Sarjli. Yakismaz mi simdi bu Fernando Morientes'e benzeyen Raul'a :)
Hem de kirmizi .