9 Nisan 2007

Pazartesi notları 5

* Cuma akşamı boş stadda defteri kapattık bu sezon. Şampiyonluk yarışının dışında kalan takımın taraftarı olmak da güzelmiş. Stressiz, yiyin lan birbirinizi durumu.
* Paskalya tatili yüzünden Serie A'nın tamamı cumartesiye yazılmıştı. Uyduda bereketli maçlar yoktu. Lazio 8'de 8 yaptı. Roma yarım kadrosuyla Catania'yı yendi. Fiorentina yakaladı mı 4 atıyor. Can çekişen Parma kazandı. Renklerini sevmem ama Crespo-Veron'un eski takımdır, düşmesinler. Ronaldo yine bicycle yapıp çaktı Empoli'ye.
* Serie B'de yine kıyamet kopuyor. Napoli, Piacenza-Rimini'nin kaybettiği haftada Bologna'ya deplasmanda 3 attı, üstelik Juve de evinde berabere kalırken. Böyle durumlarda 10 puan aldı bu hafta falan derler benim kafam yatmaz o hesaba. Yarın(salı) saat 18:30'da Juventus-Napoli maçı var, uyduda Rai'den naklen. Sıkı maç olacak.*Palermo hakem kıyağıyla kazandığı Catania derbisinden bu yana lanetlendi. 8 maçtır kazanamıyorlar. Sezon başında şampiyonluğa oynuyorlardı. Vestel Manisa'nın Serie A şubesi oldular. Ersun Yanal gitti Guidolin eşikte...
*Arsenal, West Ham'a maçı sattı mı nedir. Man United kaybedince Ferguson'un yanakları yine al al oldu. Chelsea ile puan farkı 3. Şampiyonlar Ligi'nden elenen lige asılacak. İkisi de elenirse kıyamet kopacak.
*Michael Owen neredeyse bir yıldır yok. Kop'dan biri beddua okudu galiba. Sezonun son maçlarına yetişecek diyorlar.
* İngilizler yine fikstürün bokunu çıkardılar. Boxing day gibi Cumartesi-Pazartesi oynadılar.
* Barça'nın Zaragoza'dan çektiği kadar... Zaragoza yine Katalanları çıldırttı. Sevilla'nın basireti bağlanmış, kazansalar lider olacaklardı. Real Madrid kazanınca puan farkı 2'ye indi. Madrid basını şampiyonluk çığlıkları atmaya başladı. La Liga'nın sonu muhteşem olacak.
* Trabzonspor'un beğenmediği Eller önce Kıtalararası kupayı kaldırdı şimdi de Atletico Madrid'de. Villarreal deplasmanında onun golüyle 3 puanı aldılar. Trabzon'da futbolu iyi bilirler canım.
* A. Bilbao için şehirde seferberlik ilan etmişler. Valencia'yı döve döve yendiler. Onların bundan sonra kalan her maçı kanlı geçer artık.
* Bağış Erten ayağını kırmış. Üzdü bizi. Neyse bol bol filme, kitaba verir kendini artık, biraz dinlensin. CNN Türk'de yerine İbrahim Altınsay vardı, güzel adamdır, doğru konuşur.
* Hıncal Uluç futbol bilmiyor. Bunu yıllar önce anladım ama bu akşam Bülent'e Lazarov ve Timuçin'i nasıl yedek bırakır, korkak dedi. Adam 2 forvet çıkmış daha ne yapsın? Bülent için iltifattır bu; malum en büyük korkak Lucescu idi Hıncal'ın nazarında.
* Nihat Özdemir konuşurken neden Küçük Emrah gibi boynunu eğiyor?
* Bu haftasonu Ömer Üründül'e rastlamadım naklen yayınlarda. Merak içindeyim.
* Kızılkayalar delikanlı hamburgerci. Bağdat caddesine gelince oraları buraları oynamadı. Taksim fiyatlarıyla satıyorlar.
* Ufaklığın saçlarını kesen Serkan, Kaka modeli yaptım abi dedi. Kaka pis dedi bizimki.
* Nickfallin dostum askere gidiyor, iki farklı yakanın takımlarını tutarız, aramızda yaş farkı da vardır, lakin gün içinde sohbetinden paylaşımından en çok keyif aldığım adamdır. Özletecek kendini. Poşet Nick kendine iyi bak.

Hiç yorum yok: