11 Şubat 2007

Victoria de Beckham


Harika bir manşetle çıkmış bugün Marca. "Sen de hep yenilyon" kadar zeki bir manşet. Victoria de Beckham demişler; "de"yi ufak puntolarla verip: Beckham'ın zaferi; de'yi görmezsen o kara kuru 3 çocuk annesi kadın okursun. Levante mağlubiyeti sonrasında eli zayıflayan Capello'nun zike zike bir taviziydi Beckham'ı kadroya almak.

Los Angeles Galaxy'i imza attıktan sonra "onunla artık işim olmaz" diyen Capello, ağır abiler Raul ve Guti'nin alenen medya aracılığıyla yaptığı uyarıyı dikkate aldı ve onu Sociedad deplasmanına götürdü. Futbolda vardır böyle anlar. Ulan şimdi Beckham koysa bir frikik de Capello'ya girse gerçek oldu ve Real Madrid'i 1-0 geride olduğu maçta onun frikiğiyle beraberliği yakalandı ve sonrasında dallama Nistelrooy'un golüyle kazandı.
VICTORIA DE BECKHAM. El técnico italiano dice que "rectificar es de inteligentes" y el inglés viajó a San Sebastián donde al Real Madrid le espera un duelo decisivo.

Real Sociedad: 1 Real Madrid: 2
Real Sociedad: Bravo; Gerardo, Juanito, Mikel González, Garrido; Rivas, Elustondo (Estrada, min. 85), Aranburu (Herrera, min. 60), Xabi Prieto, Savio; y Kovacevic (Skoubo, min. 60).
Real Madrid: Casillas; Sergio Ramos, Cannavaro, Helguera, Torres; Gago, Emerson (Diarra, min. 65), Guti (Reyes, min. 80), Beckham, Raúl (Higuaín, min. 75); y Van Nistelrooy.

Hiç yorum yok: