14 Şubat 2007

Doldur kadehleri Laporta

Werder Bremen maçında diz bağları kopan ve 144 gün sonra sahalara dönen Eto'o Barcelona'yı karıştırdı. El tridente demiştim nazar mı değdi nedir, Santander maçında kendisini yarım saat kenarda ısıtan Rijkaard'ın son 8 dakikada oyuna sokma kararına karşı çıkıp yedek kulübesine dönen Eto'o ertesi gün medyayı karşısına alıp fena kustu. Ne Rijkaard'ın adamlığı kaldı ne de Ronaldinho'nun. Barça'nın, 2005'de istifa eden 2. başkan Sandra Rosell ve başkan Laporta'nın adamları olmak üzere iki gruba bölündüğünü basbas bağırdı. As ve Marca gazeteleri göbek atıyor elbette bu itiraf sonrasında. Ronaldinho'nun da Eto'o yanlış yaptı demesi üzerine; ona da "akıllı olsun, takım için oynasın; sonra parayı düşünsün" deyip sallayan Eto'o için bugün İspanya'da "Real Madrid'e mi dönüyor?" başlıkları atılmış. Hiç sanmam. 2 sene önce Mayıs ayında Barcelona şampiyon olduğunda Camp Nou'da mikrofonu eline alıp "madrid, cabrón saluda al campeón" diye bağırdığında Madrid ayağa kalkmıştı.
Barça başkanı Laporta, Frank Rijkaard'ı almış içmeye gitmişler dün akşam. Mekan da 'Specchio magico'. Bir büyük söylemişler ortaya, mevzu Eto'o tabi..
Ne olur bundan sonra? Barcelona şampiyonluğu kaybederse; Eto'o'nun zaten fazla olan bir o'sunu kıçına sokarlar La Rambla'da...

Hiç yorum yok: