20 Şubat 2007

90 60 90 gazetecilik!

Milliyet çok zamandır yapıyordu bunu abisi Hürriyet'te modaya uydu. Internet yayıncılığı ayağına Tan gazetesinden halli gazetecilik yapıyorlar iki site de. Kendilerince "büyük bombalar" patlatıyorlar. Sabah iki siteyi de açıp ana sayfadaki manşetlere göz gezdirince akılda kalan şu oluyor: Dünya sevişiyor. Kim kimi götürdü? Kim soyundu? Kim frikik verdi? Aptal ötesi ucuz magazin haberler ve altına dayanan foto galerileri ya da you tube videoları.
Ben bu postu yazdığım anda Milliyet'in ana sayfasında 10 haber, Hürriyet'te 9 ise haber, göt bacak, göğüs özneli. İş haberciliğe gelince ise her zamanki gibi tıslar. Liverpool'da yaşanan skandalı İngilizler pazar sabahı manşet yapmışlar, bloga pazar akşamı yollamışım, adamlar Salı günü son dakika haberi olarak veriyorlar. Rahmi Turan ruhu internette yaşatılıyor. Herkes çapı kadar gazetecilik yapıyor. Tamam kesin yaygarayı pi'yi 3 alabilirsiniz.

2 yorum:

Leesya dedi ki...

Aynen tüm yazdıklarına katılıyorum... Bugün liverpool haberini okuduğumda aaa daha geçen gün birbirlerine girmişlerdi yine noldu acaba diye okumaya başladım ve karşıma meğer zaten benim çokktaan okuduğum eski bi haber çıktı (hemde son dakika haberi olarak!!!) çok üzücü maalesef...

Trofolo dedi ki...

Bir anda "we are family" sarkisi soyleyesim geldi.

we are family, i've got all my sisters with me