23 Şubat 2007

2 foto arasında 5 kilo fark

Sergen'in kilolarından 10 yıl bahsedip 3 daire alan spor yazarları var memlekette. Bu da İspanyol versiyonu. Liverpool maçı sonrasında AS gazetesi Ronaldinho'nun iki kare fotoğrafını kullanmış. İlk kare Kasım 2003'den. 3-3 biten Real Sociedad-Barcelona maçı sonrasında çekilmiş. 2. kare ise 2 gün önce Camp Nou'da Liverpool maçı sonrasında.
Barcelona doktorlarına göre kilo farkı 3. İspanyollar kasapların göz hesabına göreyse en az 5. Formsuzluğun, güçsüzlüğün, ikili mücadelelerde neden ayakta kalamadığının, reklam şaklabanı olmanın belgesi bu...

2 yorum:

Engin Gürses dedi ki...

Şu iki resim arasındaki farkı görünce resmen şok oldum. Sanki Ronaldinho 10 yaş yaşlanmış. Arada 5 kilodan başka vücut olarak deformasyonun hatta çökmenin farkı var.İlk fotodaki atletik adamdan eser yok.2. foto halısahadaki "göbekli libero abi" portresine yakın.

Trofolo dedi ki...

Bu aksam Bilbabo macindan sonra Ronaldinho kameralara ceksinler diye kasiklarini gösterdi. Sortu kasiklara kadar cekti. NTV'de Murat Kosova atlamadi, hafta ici Ispanyol medyasinin bu vurgusunu.