21 Aralık 2006

1 River'dan 1Boca'dan


Bu sezon Arjantin Apertura'da River Plate-Boca Juniors derbisinde favori Boca'ydı. Monumental'a 4 puan önde gelmişlerdi ve tam kadroydular. River'da Gallardo yedek, Ortega hastanede alkol tedavisi görüyordu. Barça başkanı Laporta, Real Madrid yönetimi, menejerlerin hepsi stada doluşmuş. Öyle diyordu İtalyan spiker. Fernando Gago'yu izleyeceklermiş. River o gün favori Boca'nın ağzına sıçtı. Higuain diye 18'lik bir çocuk çıktı 2 gol çaktı, Bellushi diye bir adam orta sahada tek başına aslanlar gibi savaştı. Boca'da Gago kız gibiydi o derbide. Avrupa'ya gideceğim, tekmelerden sakınayım futboluyla bitirdi sezonu.


Gago için derbiye gelenler Higuain'i beğendi. Real Madrid 12 milyon euro'ya kapattı. Arkasından Fernando Gago. 20 milyon da ona ödemiş Real Madrid. Şimdi sırada Fernando Bellushi var. Bakalım onu kim kapatacak?..


Gago ve Higuain transferleri sonrasında Real Madrid'de kim gitsin?: Guti gitsin, Beckham gitsin, Robinho, Ronaldo gitsin. Satın kardeşim hepsini. Haim Fresco sen de gir bakalım devreye..

1 yorum:

Turgay Keskin dedi ki...

Gago'yu bilmem ama Higuain için hiç pişam değildir Real Madrid, daha ne olsun?