20 Ağustos 2013

Premier Lig'de Kombine Fiyatları

Premier Lig'de sezonluk kombine fiyatları. En düşük ve en yüksek fiyatlar / Maç bileti fiyatları, en düşük ve en yüksek... Tüm rakamlar indirimsiz(çocuk, yaşlı)... 

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Arsenal'in her macina tek bilet alsan cok daha ucuz oluyor. Ilginc..

İsmail Şayan dedi ki...

@ Adsız
Olmaz, şöyle:
Kulüpler rakip takımları genellikle üç kategoriye ayırır ve bunlar fikstür çekiminden önce açıklanır. Örneğin Arsenal için Man Utd, Man City, Tottenham, Chelsea ve Liverpool(belki West Ham da) A kategori maçtır, minimum bilet fiyatı 62£'dir. Oradaki 21,50 tahminim üç veya dört maçta geçerli fiyattır. Yalnızca Manchester United, City maçı dahil kategori kullanmayıp 'kategori benim' mesajı vermekte. Bu sayede 10 ay sonra evinizde oyanayacağınız son maçın bilet fiyatlarını fikstür çekildiği gün bilirsiniz.
Türkiye'ye göre bir başka fark da deplasman taraftarına uygulayacağınız bilet fiyatının kendi seyircinize uyguladığınız bilet fiyatını geçememesi. Bizdeki gibi kendi seyircisine 20 deplasmancıya 120 çekeni ligden atıyorlar. Kural kitapçığı Premier League resmi sitesinden indirilebilir.
Kombine kuyruğu kırk bini geçen Arsenal ve Tottenham uçurmuş listeyi. Kuyruğa üyelik ücreti de 15 Sterlin Arsenal'de yanlış hatırlamıyorsam :)
Liman işçilerinin Liverpool'unun fiyatları da güzelmiş :) O 710 Sterlin Kop değil, Kop daha pahalı.