21 Eylül 2012

Kimi...

"Herkes yenenin peşinden gider; kimi önde yürür, kimi onu arkasından çeker, kimi varlığını yanında belli eder." // İlahi Komedya- Kanto 6 // Dante Alighieri 

12 yorum:

Adsız dedi ki...

Bülent bey; sizin Aykut Kocaman hakkındaki fikriniz nedir ?

jeankier dedi ki...

aykut hocayı dinlediğinizde her hangi bir konuda ikna olabilirsiniz.. sonra düşündüğünüzde, hocalık kariyerinde başarı yok, fenerbahçe' de avrupa' da 9 maçta tek galibiyet, sebep ne olursa olsun daum' un yerine geçmesi, emre' yi göndermesi, alex' i hazmedememesi. her zaman hükümette olup, muhalefet partisi gibi maçları yorumlaması. fenerbahçe başında galatasaray maçlarındaki başarısızlığı. takıma o şevkli, istekli, baskılı oyunu oynatamaması. iyi oyuncu, iyi olmayan t.direktör, kimse kusura bakmasın. oğuz çetin gibi hiç bir zaman 1. adam olamayacak.

Adsız dedi ki...

aykut kocaman özverili, çalışkan, iyi niyetli biri iyi oyuncu seçip transfer ediyor en azından elit oyuncu tercih ediyor yaptığı transferlerdeki başarıya oran vermek gerekirse %80 diyebilirim kendi açımdan. ama teknik direktörlük için yeterli biri değil. olmuyor.. herkes teknik direktör olacak diye bi kaide yok. sportif direktör yada scoutluk benzeri görevlerde çok daha başarılı olabilir.

Esra Can dedi ki...

aykut hoca, stratejik hataların adamı bence..son zamöanda takıma birşey katamadı düşüncesindeyim.

Adsız dedi ki...

Sanki Aykut Kocaman üzerinden Fenerbahçe karıştırılmak isteniyor.Alex Feguson kariyerini hatırlayalım. Lütfen maçtan sonra yapılan eleştirilerin, yaşanmışlıktan sonra yapıldığını, oyun oynanırken yapılan değişikliklerle her zaman amaçın hasıl olmadığını hatırlamakta yarar var.Biraz sabır istemekle çok şey mi isteniyor acaba?

jeankier dedi ki...

bu blog' un karşılıklı yazışma ortamı olmadığını biliyorum fakat sabırdan kasıtın ne kadar sabır olduğunu sorabilmek de lazım. daum' un yöneticisi iken geçirdiği süreyi de katmak gerekli, lakin o zamanlarda yaptığı açıklamalarda yapılan hamlelerin kendi onayı ile DE olduğunu söylemişti. Toplamda kaç sene oluyor?

Halim dedi ki...

Adam bildigin kukla. Ben FB'li olsam Aykut yerine sadece baskani yani Aziz Y'yi elestirirdim.

bartleby dedi ki...

bunca yıl çalıştırdığı anadolu takımında hatırlanmaya değer hiçbir iz, kayda değer bir başarı bırakmamış. futbolculuğunda, fenerbahçe formasıyla kazandığı bir sezon gol krallığı, bir de şampiyonluk kariyerine binaen fenerbahçeye hoca yapılmış kişi..

mavibenim dedi ki...

sanki 3 senedir bu takımın başında değilmiş gibi "FB sezon başında bahsettiğiniz futbolu ne zaman oynayacak" sorusuna 1-1.5 ay sonra diyebilen biri..(tüm yaz boyu hazırlık döneminin amacı istenen oyunu yerleştirmek değil mi! sen oyununu yerleştirene kadar şampiyonlar liginden elendik, ligde rezilleri oynuyoruz!)
sanki takımın başına yeni geldi de süre istiyor.. ayıp!

bymete dedi ki...

bu 3 sene muhabbeti de sıktı artık. 1. senesi şampiyon, 2. senesi yarım puanla 2. olan teknik adam, 3. senesinde yeni yapılanan kadro için süre istediği için hunharca eleştiriliyor. bu fenerbahçe taraftarının son bir buçuk ayda girdiği ruh halini hiç zaman anlayamayacağım. bir şey oldu, belki de bekleniyordu, fırsat kollanıyordu, bilemiyorum, ilk fırsatta üstüne çullandınız. ayıp!

ozgur dedi ki...

İstanbulspor'la Fenerbahçeyi Kadıköyde sezon açılışında 0-3
yendiklerinde Aykut rakip takımın başındaydı. O maçta
İstanbulspor takır takır pas yapıyordu,
Ankaraspor'un başındayken takım güzel futbol oynuyor, Özer 10 numara,pas trafiği iyi idi. O yıllarda hep istedik Aykut,FB'ye gelsinde bizde böyle oynasak.Ama geldiğinden beri tam bir hayal kırıklığı..Geldiğinden beri 1 tane oyunu domine ettiğimiz maç hatırlamıyorum, Türkiye Kupası amatör takımlarla yapılan maçlar dahil.Disiplin yok diye gönderdiğimiz Zico'lu günleri mumla arar olduk.Takımda o özgüven çoktan kaybolmuş.Marsilya maçında 2-0 oldu ama kaç kişi bu maç artık bizim diyebildi? dediyse en fazla 2 dk sürdü sonra yerini endişe ve korku aldı sonuç malum..Oğuz ve Aykut'a çocukluğumdan beri hayrandım ancak olmuyor be Hocam..

Dt dedi ki...

sevgili @bymete ,

Normalde kendi blogum dışında okuduğum bloglardaki yorumları cevaplamam fakat Aykut Kocaman'ın yarım puanla şampiyonluğu kaçırdığı sene hangisi ? Eğer puanların ikiye bölündüğü yani geçen sezonu söylüyorsan o hesabın tam tersini yapman gerekir.