15 Mayıs 2012

Forma Müzeye?

Del Piero: "Juventus'ta 10 numaranın müzeye kaldırılmasını istemiyorum. Alt yapıdaki çocuklar bir gün o formayı giymenin hayaliyle çalışsınlar."

12 yorum:

Emre dedi ki...

bildiğim kaarı ile futbolda forma emekli etme gibi bir durum yoktur :)

Del Piero dedi ki...

hey gidi günler be :D
bir efsane daha gidiyor.

Mehmet Ata dedi ki...

Forma numaralarinin sahada 11'le sinirli oldugu, yedeklerin de 12-16 diye siralandigi sistem benim daha cok hosuma giderdi. Yeni uygulamalardan 12. adam olayi da hos ama bu forma emekli etme olayini ben de begenmiyorum. Hele 10 numarayi emekli etmek!!! Olacak is degil...

flyingdupe dedi ki...

Milan'da Baresi'nin 6 numarası, Maldini'ninde 3 numarası (en azından oğlu giyene kadar) emekliye ayrıldı. yani bir şekilde formalar futbolda da emekliye ayrılıyor.

raul #7 dedi ki...

euro 96'nın başlamasına sayılı günler kala milliyet gazetesi her gün bir tam sayfaya sığacak şekilde 2 tane takımın kadrosunu ve özelliklerini veriyordu. o günlerde 14 numaranın karşılığında "piero" yazıyordu sadece gazetede. "del"ini yazdıracak kadar tanınmayan o adam kupa alarak futbola veda etti.. baggio'dan sonra koydu be abi

conqueror dedi ki...

afedersin de ... yim Delpieroyu. Galatasaray la ilgili bir sütun bile yazamıyor musun? mal gibi takip ediyoruz seni bir de.

osman dedi ki...

Bunun cevabini vermek Bulent abiye duser ama conqueror isimli arkadas sen takip etme zaten. git fotomac falan oku. Burasi senin futbola bakisini asar. sen daha cok yaz aceto mumkunse pislige batmis turk futbolunu hic yazma.

M e l k i t s e d e k dedi ki...

Del Piero'yu s*kmek?
Haşa, sümme haşa... Zındık olmak gibi bir şey bu.
Güzel kardeşim, *bne misin, kafir mi?

Adsız dedi ki...

Bülent abiyi böylesine eleştirmek..? conqueror çık git buradan.

lancey dedi ki...

mal gibi takip etmezsen mal gibi yorum yapmazsın aslan.

Adsız dedi ki...

Çocukluk efsanesi büyük kaptan güle güle seni izlemek zevkti.

Emre dedi ki...

acikcasi ben de bulent abiden galatasaray ve sezonun geneli ile ilgili bir yazi yazmasini beklerdim ama sonucta bu bir kisisel blog sayfasi. portal degil. o yuzden elestirmek manasiz. vakti yoktur, isleri yogundur, hos gormek lazim o yuzden.