14 Aralık 2011

Totti Roma'dan Gider Mi?

Francesco Totti: "Juventus maçında Panenka penaltısı atacaktım. Karşımdaki arkadaşım Buffon olunca ayıp olur dedim. Keşke atsaydım, kaçırmazdım.. Maçtan sonra hiç hoşuma gitmeyen şeyler duydum. Roma'dan ayrılmayı düşünüyorum. Roma'da problem bensem giderim."

Gider mi? Bence gitmez. Giderlerin gazını alıyor. Tribün bir sonraki maçta ayağa kalkar...

10 yorum:

Sakin dedi ki...

güle güle luis enrique o/

MadLover dedi ki...

Kesin illuminati -_-

N. Ayanoğlu dedi ki...

Totti, Del Piero, İnzaghi, Figo... Ne zaman bunlarla ilgili bişeyler okusam içim burkuluyor.

Sanki bir devrin kapanışı gibi...

bianconera dedi ki...

Yeme bizi Totti abimiz yav.
Bildiğin takoz bi penaltı kullandın.Her büyük topçular gibi.

LaCatolica dedi ki...

Taraftar Totti'ye sahip çıkıyor.Ayrıca İtalya futbol tarihinin en büyük golcülerinden Luigi namı diğer Gigi Riva'da Totti'ye destek verenlerin başında geliyor.Aşağıda ki sözler haketmek kolay olmasa gerek.

Gigi Riva: "Gli uomini-bandiera sono sempre più rari. Alla Roma non ci sarà mai più uno come Totti, è bene che se lo tengano stretto. I tifosi devono passare la vita a ringraziarlo. Io sono convinto che Francesco non andrà mai via da Roma, una squadra per la quale ha dato tutto sul campo, giocando anche in condizioni non ottimali. Certo, ci sta anche una critica o un fischio, fa parte dello sport, ma bisogna sempre ricordare quello che uno ha fatto prima di condannarlo per un errore".

UHC dedi ki...

@LaCatolica Giga Riva eminim güzel şeyler söylemiştir ama bir bok anlamadık.

MaitzeL dedi ki...

Bir de türkçesini yazsanız keşke, tamam İtalyanca biliyorsunuz, tebrik ederim de kardeşim madem bu sözleri bizle paylaşmak istedin, elinden geldiğince çeviri de yapsaydın. Yoksa, kusura bakma ama gösterişten başka bir şeyi umursamadığını düşüneceğim, hatta sanırım şu an düşünüyorum...

BT dedi ki...

@UHC @MaitzeL
Buyrun beyler çeviri istediniz.


Bayrak adamlar azaldı. Roma'da bir daha Totti gibi biri olmayacak ona sarılsalar iyi olur. Taraftarlar ona her zaman teşekkür etmeli. Ben Totti'nin her zaman Roma'da kalacağına inandım, sahada her şeyini verdi, fizik olarak hazır olmadığı zamanlarda bile. Evet eleştiri ve ıslık her zaman bu oyunun içinde var ama her zaman onu bir hatasından dolayı asmadan önce neler yaptığını hatırlamak lazım.

MaitzeL dedi ki...

Teşekkür ederim Bülent Bey.

Serdar Köksal dedi ki...

.....yorumsuz