14 Aralık 2011

Nedved Olunmaz
Nedved Doğulur

Fikstürü ters bir ligden geldi, Juventus'ta bir yılı doldurduğunda takım arkadaşlarından 15 maç daha fazla oynamıştı. Geçen sezon da topun kralını oynuyordu ki ligin ikinci yarısında ortalıktan kayboldu. Bu sezon Serie'da 4 maçta onbirde sahaya çıktı, iki maçta da kulübeden geldi.. Milos Krasiç, Torino'da bozdu kendini diyeceğim, Torino da insanın kendini bozacağı bir şehir değil... Conte sezona bu kadar hızlı başlamışken ve eli kuvvetliyken kafayı taktığı bir adamın fazla şansı olmaz. Krasiç muhtemelen devre arasında Juventus'tan ayrılacak. İtalyanlar 15 milyon Euro ödemişti bonservis bedeline.. Manchester United sezon başında da istiyordu. Daha 27 yaşında... Orada da Karel Poborsky olur mu?


"Nedved 2.0" da güzel manşetti, "Krasiç yazılır Nedved okunur" da... Biz ne anladık bu 1.5 sezondan peki? Nedved olunmaz; Nedved doğulur...

5 yorum:

Anıl dedi ki...

Şöyle de bakmak lazım tabii. Acaba Krasiç bir Nedved olmak istiyor muydu? Sırf uzun sarı saçlarına bakarak Nedved benzetmesi yapmak, o sorumluluğu bir futbolcunun omuzlarına yük etmek işin kolay tarafı.

nicomedia dedi ki...

takım küme düşerse futbolcular gider adamlar kalır..pavel nedved..!

nikolatesla dedi ki...

Galatasaray'a gelirmi acaba?

mustafa arslan dedi ki...

Krasic'e Nedved yükünü yükleyen yine sizlersiniz hocam. Ki adam Sırp! Manu!da başarılı olacaktır bana göre İtalyan Ligine uyum sağlayamadı.

bianconera dedi ki...

Moggi'nin dediği gibi Nedved'e benzeyen tek tarafı saçları : ))