25 Aralık 2011

Çakma Milan

"2006 Dünya Kupası'nın kötü adamıydı Vikash Dhorasoo. Elemelerde formasını giydiği Fransız Milli Takım formasını Almanya'da Domenech sadece 16 dakika verdi. Bütün kupa boyunca elinde kamera bir yedek oyuncunun Dünya Kupası macerasını Super8 ile filme aldı Dhorasoo. Takım arkadaşları ve Domenech finaller sonrasında onu ekibi satmakla suçladılar. Milan'da yaşadığı hayalkırıklığı sonrasında PSG de baskılara dayanamadı ve sezonun daha ilk haftalarında yol verdi."
Bu satırlar blog arşivinden. Dhorasso için yeni olan ne? Carlo Ancelotti büyük bir ihtimalle Paris Saint Germain'in başına geçecek. Dhorasso için ikisi de tanıdık. 2005 Şampiyonlar Ligi finaliniİstanbul'da yedek kulübesinde izlemişti, o sezon birçok Milan maçını kulübede ve tribünde izlediği gibi.. O da buna vurgu yapmış?
"Ben Ancelotti uzmanıyım. Onu yedek kulübesinden ve tribünden bol bol inceleme şansım oldu."
Ancelotti, Leonardo, Beckham belki de yakında Kaka... Paris'te AC Milan çakması bir kulüp olma yolunda Paris Saint Germain...

5 yorum:

eşkenar kare dedi ki...

maldini, stam, nesta, cafu, pirlo, seedorf, gattuso, kaka, sheva..

efsane kadro.

ertug dedi ki...

dhorasso ancelotti'nin yardımcısı mı olacak yani? ne demiş oldun şimdi sen? edebiyat parçalayayım derken hiç bir şey söylememek neden bu kadar prim yapıyor bir anlasam!

ertug dedi ki...

dhorasso ancelotti'nin yardımcısı mı olacak? ne dedin sen şimdi? edebiyat parçalarken hiç bir şey söylememek neden bu kadar prim yapıyor ben hiç anlamıyorum.

M e l k i t s e d e k dedi ki...

Üstad, bir yıl sonu postu beklemiştik ama, madem gelmedi, buradan sitemimizi ve tabi mutlu, sağlıklı yeni yıl dileklerimizi iletelim o zaman...

nikolatesla dedi ki...

@ertug

yanlış gelmişsin arkadaşım, haberler www.fotomac.com.tr de